Всички производители

Отстъпки в Зоя БГ

За Zoya Goes Pretty

Zoya Goes Pretty е българска козметична марка на Zoya.BG и естествено продължение на това, което винаги сме търсили през последните няколко години - възможно най-естествена и непретенциозна грижа за кожата. Разговорите с близки клиенти и приятели ни увериха, че е време да направим това, за което мечтаем от години -  съчетание от две или три масла и основата винаги да е карите/ший (shea butter). Всичко започна от прекрасния микс от какао и карите, който изпробвахме за първи път след плаж. Ароматът на шоколад ни караше да нанасяме все по-често. Да, може би попива малко по-бавно от останалите комбинации, но наистина смятаме, че е специално изживяване.
По-хубавото е, че винаги може да измислите ваше собствено творение, като разтопите една от смесите на водна баня и към нея прибавите базово или етерично масло. Например, към чистото карите да добавите няколко капки лавандула или иланг-иланг. Може да експериментирате с камелия, шипка, арган, какао... важното е да получите комбинацията, която допада най-много на вас.
И не забравяйте, че маслата не обичат високи температури. Ако оставите кутийката на плажа или на много топло място, маслото ще се разтопи и е възможно да се получат малки бучици. Това е нормално и не трябва да ви притеснява - може отново да използвате любимото си масло.


Запознайте се с всички любими комбинации: 


Facebook chat