Всички производители

Отстъпки в Зоя БГ

Khadi


За нас

 

Продуктите на Кади са вдъхновени от силата на билките и желанието ни за чиста и качествена козметика. Създаваме продуктите си, следвайки принципите на една от най-древните системи за грижа за здравето - Аюрведа, чието име в превод от санскрит означава „знание за живота“. Съчетанието от традиционни индийски билки в нашите козметични продукти действа синергично и спомага за възстановяване на изгубения баланс в тялото. Не използваме изкуствени аромати и оцветители. Не тестваме върху животни.  


 

 

Билкови бои за коса

Билковите бои за коса на Кади са изцяло натурален растителен продукт. Билките се изсушават внимателно, за да се запазят качествата им, след което се комбинират така че да осигурят дълготрайно оцветяване, блясък и подхранване на косъма. За разлика от стандартните бои за коса, нашите растителни бои не отстраняват естествените пигменти на косъма. Това е и причината, поради която не могат да изрусят косата ви. Крайният резултат е комбинация от цвета на билковата боя и естествения цвят на косата и може да отразява различни нюанси в зависимост от ъгъла и светлината. Не съдържат амоняк, консерванти, изкуствени пигменти или други синтетични добавки. Всяка опаковка включва един брой ръкавици и найлонова шапка за коса, улесняващи употребата на боите.


 


Шампоани

Шампоаните на Кади са разработени на базата на аюрведични билки, комбинирани с базови и етерични масла. Не съдържат сулфати, силикони, алкохол, изкуствени аромати и оцветители. Едновременно измиват и омекотяват косата, затова не е не е нужна употребата на балсам след измиване. Подходящи са за отмиване на масла от косата, а силното им почистващо действие се дължи както на натуралните кокосови почистващи агенти, така и на специално подбраните билки в състава им. Отличават се с pH от 4.5, което предпазва естествената киселинна среда на скалпа и оставя кутикулите на косъма затворени, придавайки мекота, блясък и еластичност на косата.

 


Facebook chat