Всички производители

Отстъпки в Зоя БГ

Зоя БГ Инициативи

Здравейте, приятели! В тази страничка споделяме какви каузи ни вдъхновяваха да бъдем по-добри през годините и резултатите от вашата подкрепа.

Защото разказът на история е един от най-ефективните методи за учене, усещане на емоции и предаване на опит. А когато историята е разказана добре, то тя е и изкуство.

Представяне на многобройни късометражни филми.

Ръчно изработени играчки с тематично великденско настроение и благотворителна цел.

100% от приходите от продажбите отиват в подкрепа на майки, отглеждащи деца с увреждания.

Мартеничката кокиче като символ на надеждата е с благотворителна кауза.

Приходите от продажбите се даряват на социалните работилници на КаритАрт и на уязвимите групи хора, нуждаещи се от подкрепа.

Подарихме над 2000 мартеници съвместно с фондация „Майко Мила“.

Средствата бяха използвани за инициативата „Оле Мале“, която подкрепя майките-творци на красивите мартеници, грижещи се за деца с увреждания.

Да направим софийския зоопарк по-шарен и интересен за малките посетители.

Дарихме варели, които се превърнаха в платна и вдъхнаха цвят и артистичност на столичния зоопарк.

Подарихме над 1000 мартеници съвместно с фондация „Майко Мила“.

Средствата бяха използвани за инициативата „Оле Мале“, която подкрепя майките-творци на красивите мартеници, грижещи се за деца с увреждания.

Десетки доволни клиенти, които ежедневно се възползват от възможността да носят собствен съд в магазините ни, като за всяка закупена насипно храна или козметика получават 10% отстъпка.

100% от приходите от 1000 Гайо шоколада със специална мисия „Ти си моят герой“ отидоха в подкрепа на дейността на Time Heroes – развитие на доброволчеството в България.

Благотворителна кампания, насочена към ОУ „Христо Ботев“, с. Лопян и двете прилежащи общежития, дом на около 50 деца без семейства.

Дарихме (с доставка и монтиране на място) 9 легла, 9 матрака и 12 скрина от изключителна необходимост. Спонсорирахме транспортните разходи за 10 велосипеда от кампанията "Колело за смет, за дете велосипед". Посетихме дома и изкарахме един незабравим ден с децата в училището.

Различни спортни и културни мероприятия, които подкрепихме през годините с продукти от асортимента на Зоя БГ:

- Календари „Дивите животни“ – можете да ги намерите във физическите ни магазини, като всеки закупен календар е дарение към фондацията, отиващо за лечението на дивите пациенти
- Ted Talks – 2019 и 2021 г.
- Удая Лайв – 2018 и 2019 г.
- Дунав ултра – 2017 г.
- Gladiators on bikes – 2016 г.

 


Facebook chat