Colloidal Silver Water - spray, Вербена, 50 ml

Price: 3.85 лв (7.70 лв / 100 ml)

Our featured products
  • Local product
Manufacturer: Вербена
BB date: 11-12-2021
Origin: Bulgaria
SKU: SKU15386
EAN: 79253805645705
in stock:
Quantity:
-
+
3.85 лв
Add to Wishlist


Спрей със сребърна вода - колоидно сребро в дестилирана вода

Сребърната вода на Вербена представлява оптимална концентрация на колоидното сребро в дестилирана вода и в удобна за използване спрей опаковка. При тази сребърна вода оригиналната технология на производство с използване на дестилирана вода гарантира чистотата на продукта. Микрочастиците от металическо сребро (колоидно сребро) не се утаяват, защото отрицателните им електрически обвивки ги поддържат в равновесно състояние, и по този начин са суспендирани в течността. Металическото сребро не е токсично за разлика от сребърните соли и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма. Използвано е за локално нанасяне на кожата, както и за вътрешен прием за подпомагане на дейността на имунната система и потискане на развитието на патогенни микроорганизми, още преди разработването на съвременните антибиотици.

Начин на употреба:

Като общоукрепващо средство. 2-3 пъти дневно по 1 чаена лъжичка (5ml) на гладно. Да се задържа 1-2 минути в устата. Препоръчителен дневен прием до 15 мл. Външно: Самостоятелно или като добавка към козметични продукти.

Съставки:

Дестилирана вода, колоидни сребърни частици 4-6 mg/L. Всяка партида се подлага на анализ с атомно-емисионен спектрометър с индуктивно свързана плазма с висока разделителна способност.

Предупреждение:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

50 млShipping & handling
We ship within 24 hours with tracked and signed delivery. For Bulgaria it takes 1 day, for Greece and Romania: 1-2 days, for other EU countries it takes 3-5 days. Tracking number is available after your order upon request.

Customers who bought this item also bought

Show next 5 products

To contact us about this product, please use the following enquiry form

* Your name, email and any personal data will be handled according to our Privacy policy


Facebook chat