Хлорела и спирулина на таблетки - био - 125 г

Price: 13.85 лв (11.08 лв / 100 g)

Our featured products
  • Spring products
Manufacturer: ZoyaBG ®
Origin: China
SKU: SKU568
EAN: 3800231699564
in stock:
Quantity:
-
+
13.85 лв
Add to Wishlist


Микроводорасли, съдържащи хлорофил и осигуряващи протеин в удобна за приемане форма

Хлорела и спирулина са едноклетъчни водорасли, богати на протеини. Характерна е високата концентрация на хлорофил в състава им. Хлорела е зелената по-малка сродница на синьо-зелените водорасли АФА и спирулина. Тя има свойства, доста подобни на тях, но има няколко предимства пред тях. Растежният фактор на хлорела е основното й предимство пред останалите храни и микроводорасли. Това е съединение, специфично само за това водорасло. Хлорела подпомага естествените процеси на детоксикация в организма ни и по този начин му помага той сам да си помогне. Хлорела е по-богата на хлорофил от което и да е растение, оттам идва и името й. Хлорофилът има кръвотворен ефект. Таблетките от хлорела в комбинация със спирулина снабдяват организма с протеини и подпомагат естествените процеси на пречистване на организма. И двете водорасли се култивират в прясна вода на остров в южната част на Китай. Изсушавани и консумирани като храна в различни краища на света от векове, днес са изключително популярни като хранителна добавка.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 3 таблетки на ден през първата седмица и 6 таблетки след това. Ако не сте приемали продукта досега, препоръчваме ви да започнете с по-малка доза и постепенно да увеличите количеството, докато достигнете 6 таблетки на ден. Приемайте 30 минути преди хранене.

Хранителни стойности за 100 г:

Енергийна стойност - 1429 kJ/338 kCal
Мазнини - 1.7 г
от които наситени – 0.7 г
Въглехидрати – 10.4 г,
от които захари - 0.4 г;
Белтъчини - 64.9 г;
Сол - 0.4 г

Съставки в една таблетка от 500 мг:

250 мг хлорела и 250 мг спирулина от органичен произход

125 гShipping & handling
We ship within 24 hours with tracked and signed delivery. For Bulgaria it takes 1 day, for Greece and Romania: 1-2 days, for other EU countries it takes 3-5 days. Tracking number is available after your order upon request.

Customers who bought this item also bought

Show next 5 products

To contact us about this product, please use the following enquiry form

* Your name, email and any personal data will be handled according to our Privacy policy