Сурови бадеми - био - 250 г

Сурови бадеми - био - 250 г
Сурови бадеми - био - 250 г Сурови бадеми - био - 250 г

Price: 13.15 лв (5.26 лв / 100 g)

Our featured products
 • Local product
Expected delivery date
Manufacturer: Поляна
Origin: Bulgaria
SKU: SKU11141
EAN: 3800500450421
in stock:
Quantity:
-
+
13.15 лв
Add to Wishlist


Description

Бадемите на ферма Поляна се отглеждат без пръскане и торене. Вакуумирани са веднага след чупенето на черупките, за да се запази максимално вкусът и свежестта им. Може да се консумират сурови, накиснати за няколко часа (или за една нощ) във вода или изпечени със сол и подправки.

Ферма Поляна е био ферма, произвеждаща зърнени храни като лимец, спелта, ръж, пшеница; ядки, бобови храни, мед, билки, мляко и различни сладка и сиропи. Бадемите са от градината на Поляна, в северното подножие на Странджа.

Съставки:

суров био бадем

Хранителни стойности за 100 г:

Енергийна стойност - 2420kJ/579kcal
Мазнини 50 г,
от които наситени 4 г;
Въглехидрати 19 г,
от които захари 3 г;
Белтъчини 21 г;
Сол 0 г

250 г

Customers who bought this item also bought

 • Add to basket Our Price: 13.15 лв
  Лешниците са събирани от селата в подножието на Странджа. Може да се консумират сурови, накиснати за няколко часа (или за една нощ) във вода или изпечени със сол и подправки.
 • Add to basket Our Price: 8.35 лв
  Орехите са събирани от селата в подножието на Странджа. Вакуумирани са веднага след чупенето на черупките, за да се запази максимално вкусът и свежестта им.
 • Add to basket Our Price: 5.75 лв
  Кремът за ръце и нокти Портокал и облепиха овлажнява сухата кожа на ръцете и се грижи за кожичките на ноктите. Бързо попиваща формула със свеж плодов аромат.
 • Out of stock Our Price: 13.65 лв
  Featuring an aroma that reminds us of Earl Grey tea and fresh cucumber, ATTITUDE’s Super leavesLemon Leaves Hand Soap contains lemon leaf extract to help purify and regenerate the skin. EWG Verified hypoallergenic and dermatologically-tested.
 • Add to basket Our Price: 5.35 лв
  Печените лешници са ядки на крачка от съвършенството - с прекрасна кръгла форма, хрупкави и крехки! От уважение към това съвършенство harmonica не са добавили нищо към тях - нито сол, нито брашно. А и нищо не е отнето, защото са изпечени заедно с люспата.
Show next 5 products

To contact us about this product, please use the following enquiry form

* Your name, email and any personal data will be handled according to our Privacy policy