Сироп от бъзак с мед - 500 мл

Сироп от бъзак с мед - 500 мл
Сироп от бъзак с мед - 500 мл Сироп от бъзак с мед - 500 мл Сироп от бъзак с мед - 500 мл

Price: € 9.55 (€ 1.91 / 100 ml)

Our featured products
  • Local product
Manufacturer: Harmonica
Origin: Bulgaria
SKU: SKU11482
EAN: 3800218254182
in stock:
Quantity:
-
+
€ 9.55
Add to Wishlist


Description

Сиропът от бъзак е направен от добре узрели плодове на тревист бъз (Sambucus ebulus) с био билков пчелен мед. Естествен антиоксидант от природата - оказва благоприятен ефект върху естествените защитни сили на организма.

"В България растат много лечебни билки - ние от harmonica вярваме, че природата ни е дала много ценни храни, които да ни помагат да се чувстваме добре и да ни поддържат в добро здраве. Ние се стараем да ги уважаваме, да ги консумираме и влагаме в колкото се може повече крайни продукти. С минимална преработка и щадящ производствен процес. Както към всички наши продукти, така и тук се постарахме да предложим продукт, които съхранява всички свои качества. По време на цялото производство не нагряваме меда над 40°C

Без нищо излишно, направихме рецептата проста, без съставки които според нас нямат място там - сиропът се прави само от бъзак и мед. Познат в народната медицина, той се използва за укрепване на имунитета при смяната на сезоните. Изцяло природно средство за повишаване на естествените защитни сили на организма."

Съставки:

био пчелен мед, био воден екстракт от добре узрели плодове на бъзак (Sambucus ebulus), регулатор на киселинността: лимонена киселина.

Препоръчителна дневна доза:

Деца на 6-12 г. възраст: по 1 чаена лъжичка (7.5ml сироп) 2 пъти дневно.
Възрастни и деца над 12 г. възраст: по 1 супена лъжица (15ml сироп) 2 пъти дневно.

Указания за употреба:

Приемайте в продължение на 1 месец, след което направете почивка за 14 дни. Може да приемате продукта за още един месец след почивката. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

500 мл

Customers who bought this item also bought

Show next 5 products

To contact us about this product, please use the following enquiry form

* Your name, email and any personal data will be handled according to our Privacy policy