Минерален слънцезащитен лосион SPF50 - 100 мл

Минерален слънцезащитен лосион SPF50 - 100 мл

Price: € 18.15 (€ 18.15 / 100 ml)

Our featured products
  • Local product
Manufacturer: AYAN
Origin: Bulgaria
SKU: SKU11617
EAN: 3800500573113
Out of stock
Quantity:
-
+
€ 18.15
Add to Wishlist


Description

Минералният слънцезащитен лосион SPF50 с цинков оксид без нано частици (25%) и обогатен с витамин Е е безопасна грижа, предпазваща от вредните UVA и UVB лъчи, без химични филтри. Водоустойчив е и подходящ за нежната бебешка и детска кожа, както и за цялото семейство. Съдържа цинков оксид, нераздробен до нано частици, който създава надеждна физическа бариера. Мек и лесен за нанасяне, като не оставя бели следи. Нашата формула е създадена с растителни масла, които имат подхранващо и омекотяващо действие и същевременно предпазват кожата от дехидратиране. Съдържа масло от карите и слънчогледово масло, за да успокоят и възобновят кожата, масло от какао, което я овлажнява в дълбочина и кокосово масло, за да я дари с ценни витамини. Пчелният восък допълва грижата за кожата, като едновременно подсилва защитната бариера на кожата. Лосионът е обогатен с витамин Е, за да неутрализира свободните радикали по време на излагането ни на слънце.

Със 72% сертифицирани органични съставки и 100% натурален произход. Не съдържа: вода, химикали, алергени, петролни продукти, оцветители, синтетични съставки и парфюми.

Начин на употреба:

Изпомпайте достатъчно количество от лосиона в ръцете си и обилно нанесете 15 минути преди излагане на слънце и след плуване. Устойчив е на вода и изпотяване в продължение на 80 минути. Поставете отново след подсушаване с кърпа и най-малко на всеки 2 часа.
Внимание:Да се пази далеч от достъп на деца! Да не се употребява при алергия към някоя от съставките. Съдържа масла и може да се втвърди при ниска температура. Тогава помпата може да не работи правилно. Поставете бутилката на топло място и изчакайте 10 минути преди да изпомпате отново.

Съставки (INCI):

Helianthus Annuus Seed Oil* (слънчогледово масло), Non-Nano Zinc Oxide (цинков оксид) (25%), Butyrospermum Parkii Butter* (масло от карите), Cocos Nucifera Oil* (кокосово масло), Cera Alba (пчелен восък)*, Tocopherol (витамин Е), Theobroma Cacao Seed Butter* (какаово масло)
*сертифицирана органична съставка

100 мл

Customers who bought this item also bought

Show next 5 products

To contact us about this product, please use the following enquiry form

* Your name, email and any personal data will be handled according to our Privacy policy