Масло от жълт кантарион - наливно

30 g, 50 g, 100 g, 200 g

Price: € 1.65

SKU: SKU10111
in stock:
Quantity:
-
+
€ 1.65
Add to Wishlist


Description

Маслен извлек на жълт кантарион с добро успокояващо действие, подходящ за всеки тип кожа. Получен чрез метода на мацерация на билката – студено извличане на деликатните етерични субстанции посредством продължителното й киснене в масло.
 
Жълтият кантарион успокоява зачервена и раздразнена кожа. Изключително полезен е след излагане на слънчеви лъчи и особено след слънчево или механично изгаряне. Ускорява процеса на регенерация на кожата. Полезен е при охлузвания и рани за по-бързо възстановяване целостта на кожата. Използва се при отичане на крайниците.

Начин на употреба:

Може да се използва за масаж и грижа за кожата. Нанесете директно върху лицето и тялото. Масажирайте с леки, кръгови движения.

Рецепта от Зоя БГ

Балсам за татуировки
Какво е необходимо ?
30 г масло от карите
15 мл масло от невен
10 мл масло от жълт кантарион
5 мл масло от авокадо
20 к. етерично масло от роза в жожоба
2 к. витамин Е

Разтопете маслото от карите на водна баня и добавете останалите съставки. Разбъркайте добре. Изсипете в подходяща кутийка и оставете в хладилника, за да стегне. Нанасяйте върху пресни татуировки с леки кръгови движения, без да прилагате натиск.
 


За още рецепти и идеи разгледайте нашия блог Кукуряк.

Съставки (INCI):

Hypericum perforatum Oil [Hypericum Perforatum Extract (екстракт от жълт кантарион), Olea Europaea Oil (зехтин)] & Helianthus Annuus Seed Oil (слънчогледово масло) (1:5)

Customers who bought this item also bought

  • Add to basket Our Price: € 0.35
    Suitable for storing or carrying smaller quantities of cream, oils, or other cosmetic products.
  • Add to basket Our Price: € 0.55
    Practical plastic transparent bottle, suitable for storage of homemade cosmetics. Its compact small size makes it convenient to carry in a pouch, purse or wherever you are on the go. It sprays in a fine mist with good perimeter coverage. Equipped with protective cap.
  • Out of stock Our Price: € 11.85
    Coconut oil has been used for centuries as a vital source of food for health and general well-being in traditional communities of tropical regions. It is regarded as a "functional food" because it provides many health benefits beyond its nutritional content.
  • Add to basket Our Price: € 1.50
    A container made from dark amber glass. The convenient roll-on attachment makes application easy and quick. Its compact size is perfect for purse or on the road.
  • Add to basket Our Price: € 3.25
    Organic Coconut Oil 200 ml. The difference between coconut oil and other oils is in the fat molecule. All fats and oils are composed of molecules called fatty acids. There are two methods of classifying fatty acids. The first you are probably familiar with, is based on saturation.
Show next 5 products

To contact us about this product, please use the following enquiry form

* Your name, email and any personal data will be handled according to our Privacy policy