Брашно от тапиока - био, Sarchio, 250 g

Price: € 3.05 (€ 1.22 / 100 g)

Our featured products
  • Bestselling
Manufacturer: Sarchio
BB date: 29-05-2022
Origin: Vietnam
SKU: SKU13413
EAN: 8003712010284
in stock:
Quantity:
-
+
€ 3.05
Add to Wishlist


Брашно (нишесте) от тапиока - без глутен

Био брашното от тапиока е отлично средство за сгъстяване на супи и сосове или за комбиниране с други брашна за печива като бисквити и торти. Получава се от смлените корени на растението юка, наричано още и маниока. Маниока се отглежда лесно и брашното се обработва минимално. От смлените корени се извлича нишесте, което е познато като брашно от тапиока. То не съдържа глутен и има ниско съдържание на мазнини и захари, но е богато на въглехидрати и това го прави подобно на останалите зърнени и пшенични брашна.

Sarchio е италианска компания, която произвежда био и безглутенови храни от био суровини, отглеждани основно в Италия. Производството им е вдъхновено от храната, която хората са приготвяли преди и затова не използват химически добавки, оцветители или консерванти. Името им сочи към силната връзка, която имат със Земята - на италиански Sarchio означава „мотика“, традиционният инструмент на фермерите от векове. Мисията им е да произвеждат продукти, които уважават Земята и се грижат за здравето на хората, без да се жертва удоволствието от вкусовете на Средиземноморието.

Хранителни стойности за 100g:

Енергийна стойност - 754kJ / 177kcal;
Мазнини - 0g,
от които наситени - 0.0g;
Въглехидрати - 43g,
от които захари - 0g;
Фибри - 1.0g;
Белтъчини - 0.9g;
Сол - <0.01g.

Съставки:

брашно от тапиока*.
* от органично земеделие.

250 гShipping & handling
We ship within 24 hours with tracked and signed delivery. For Bulgaria it takes 1 day, for Greece and Romania: 1-2 days, for other EU countries it takes 3-5 days. Tracking number is available after your order upon request.

Customers who bought this item also bought

Show next 5 products

To contact us about this product, please use the following enquiry form

* Your name, email and any personal data will be handled according to our Privacy policy