Всички производители

Отстъпки в Зоя БГ

Отстъпки в Зоя БГ

От тази страница можете да се информирате за нашите настоящи отстъпки и намаления.

 

 Отстъпка 5% - за настояща поръчка и всички поръчки в продължение на 1 година - при еднократна поръчка над 199 лв 

 

Отстъпка от 5% за настояща поръчка (въведете код zoya5 при завършване на поръчка над 199лв), както и за всички ваши поръчки за 1 година като направите еднократна поръчка над 199лв.

* Подарък към поръчката: 1 брой "Брашно от печени лешници - био, ZoyaBG ®, 200 г

Отстъпката се прилага към настоящата поръчка и в последствие се активира до 1 седмица след поръчка на минимална стойност над 199лв. Валидна е в продължение на 1 година за всички поръчки, приети от вашия профил без ограничение за стойност, тегло или обем. Периодът на валидност на отстъпката се удължава автоматично до 1 година от датата на получаването на последваща поръчка над 199лв. 

* Предлагаме тази отстъпка за поръчки с адрес за доставка в България;
* Остъпката не е валидна при поръчка на подаръчни ваучери;
* Отстъпката не е валидна за цената на доставка или допълнителна/хладилна опаковка към продукти, които изискват такава;

 

Предишни отстъпки и кампании в Зоя.БГ:

Посрещаме Джулая с подаръци и безплатна доставка в периода 27.06 - 30.06

По-по-най цветно ни става някак наближи ли юли. В трепетно очакване на Джулая ви представяме нашата традиционна хипи промоция. : ) Подаръците са благоуханни, силно хидратиращи и мега антиоксидантни! Чакат ви с поръчки над 50 лв и разбира се, ние ви ги доставяме безплатно. Периодът, в който ще ви очакваме, е 27.06 - 30.06. And let July do its magic.

Първа пролет - избери подарък с всяка поръчка в периода 21.03 - 24.03

В очакване събуждането на цялата природа сме толкова развълнувани, че не можем да не споделим ентусиазма си с вас! И както сигурно вече се досещате традиционната мартенска кампания е тук – с подаръци и безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Сред продуктите, които подаряваме, ще откриете нежни душ-гелове, лосиони и мусове за тяло, натурални и хидратиращи балсамчета за устни от любимите Crazy Rumors и още! Периодът е 21.03 - 24.03.

Подарък мартеница с кауза с всяка поръчка между 27.02 и 28.02

Пожелаваме ви да сте здрави, румени, сияйни! Тази година в партньорство с фондация Оле Мале ви изпращаме мартенички за късмет… и с кауза! Красивите мартенички-гривни от памук и вълна са изплетени от талантливи майки на деца с увреждания и избирайки ги, им даваме своята малка подкрепа. А ние очакваме вашите поръчки на 27.02 и 28.02, за да получите своя подарък - мартеничка с кауза.

Коледа 2022 - избери подарък с всяка поръчка в периода 13.12 - 16.12

Съчетайте празничното пазаруване с нашето традиционно раздаване на подаръци – тази година за всяка поръчка над обща стойност 40 лв избрахме два вида български билкови чайове – горски букет или шипков, защото кана топъл чай сгрява и сплотява цялото семейство. А в следващите категории ще откриете разнообразие от козметични продукти на любими марки.

Разгледайте избраните ни предложения, които сме сигурни, че ще ви харесат. : )

Празнуваме 14-ти рожден ден на Зоя.БГ

Тази година Зоя става на 14! Надяваме се, че вече сте запазили тази дата в календара, наред с рождените дни на бабите, лелите и братовчедите.

Вижте нашите подаръци в периода 25-28 октомври и пазарувайте разумно : )

Посрещаме Джулая с подаръци и безплатна доставка в периода 28 юни-01 юли

Дойде време за традиционното посрещане на юлския изгрев, а с него и нашите енергизиращи, освежаващи, супер вкусни подаръци! Направете своята поръчка над 35 лв., изберете подаръка си, а ние ще ви ги доставим безплатно. Периодът е 28.06 - 01.07 и не пропускайте да попиете от първите лъчи на юли.

Посрещаме Първа пролет с подаръци и безплатна доставка в периода 22-25 март

Посрещаме Първа пролет с тематични подаръци и безплатна доставка! Периодът е 22-25 март, а ето и категориите.

По случай пристигането на пролетта отправяме предизвикателство да запретнете ръкави и да си засадите свежи подправки. Копър или градинска чубрица – семената са от нас, а усмивките и веселието - от вас! :)

Семена за засаждане или традиционни български чайове - ти избираш!

В тази категория прибавяме симпатични бамбукови сламки и сурово крънчи Aurora на българския супер-бранд Ancestral Superfoods.

Честит 8-ми март, мили Дами!

Честит празник, прекрасни жени! Винаги подхождайте с грижа и внимание към себе си. А нашият празничен подарък за вас е именно начин да покажете на кожата и косата си колко ги цените във всеки един момент - Лавандулова вода 400 мл към всяка поръчка направена на 08.03! Усмихнат и благоуханен празник на всички!

Подарък мартеница с кауза с всяка поръчка между 22.02 и 25.02

Тази година отново избираме да подкрепим фондация „Майко Мила“ по случай Баба Марта – с всяка поръчка в периода 22.02 - 25.02 подаряваме мартеница с кауза „Оле Мале“ - в подкрепа на майките на деца с увреждания.

Към страницата на Фондация Майко Мила

Коледни подаръци с всяка поръчка над 35 лв в периода 14.12.2021 - 17.12.2021

Събуждаме празничния дух с любимите на всички коледни подаръци! Открийте тазгодишните изненади за онлайн поръчки над 35 лв в периода 14.12 - 17.12. Коледната работилница на Зоя ви очаква.

Зимен щанд - над 200 предложения с отстъпка от 1 до 10 лв

Избрахме над 200 зимни предложения с отстъпка от 1 лв до 10 лв. Каним ви на място да се потопите в уюта и коледната атмосфера на физическите ни магазини или онлайн, където ви очакват специализираните ни зимни щандове. Селекция, която ще ви улесни в празничното пазаруване и ще ви даде свежи идеи как да зарадвате любимите хора.

Празнуваме 13-ти рожден ден на Зоя.БГ с безплатна доставка и подаръци в периода 19-22 октомври

И както знаете, при нас един ден за раздаване на подаръци не стига, затова ви приветстваме в нашия онлайн магазин цели 4 дни :) Периодът е 19 - 22 октомври и разбира се, по традиция доставката също е от нас.

Посрещаме Джулая с безплатна доставка и подаръци в периода 29 юни - 02 юли

Песъчливо, каменисто, асфалтирано, планинско, морско или градско, независимо къде си, нашите подаръци ще дойдат при теб – с безплатна доставка и по твой избор за поръчки над 35 лв в периода 29 юни - 02 юли.

В огъня на плажа, босите крака, бандата съмишленици и едно велико посрещане на изгрева, за което да си спомняме през цялата година.

И за да ви спестим екселската таблица с всичко необходимо за едно безгрижно преживяване сме ви подготвили Зоя Летен гайд 2021.

Посрещаме първа пролет с подаръци и безплатна доставка в периода 23-26 март 2021

Скъпи приятели, посрещаме настъпването на пролетта с подаръци и безплатна доставка при поръчки над 35 лв в периода 23 – 26 март, а ето какво избрахме.

Подарък розова вода 100мл и 200мл за 8-ми март.

Честит празник, мили Жени! Бъдете вдъхновение, нежност, мекота и любов! Винаги подхождайте с грижа и внимание към себе си. А нашият празничен подарък за вас е именно начин да покажете на кожата си колко я цените във всеки един момент – букет от рози събран в удобна бутилка! Подаряваме 100 мл розова вода за поръчки до 75 лв и 200 мл над 75 лв. Усмихнат и благоуханен празник на всички!

Подарък мартеница с кауза с всяка поръчка между 23.02 и 24.02

Здравейте приятели, тази година посрещаме Баба Марта с подарък с кауза - с всяка поръчка между 23.02 и 24.02 ще подарим мартеница от фондация “Майко Мила” в подкрепа на каузата “Оле Мале”. Оле Мале е инициатива от жени за жени в подкрепа на майки на деца с увреждания. Елисавета и Красимира от фондацията за поредна година организират Мартенски базар, който ще се проведе на бул. Витоша 56 от 23.02, а от 25.02 - и в Мол Сердика, етаж 1

Към страницата на Фондация Майко Мила

Зоя БГ празнува 12-ти рожден ден с безплатна доставка и подаръци в периода 20 - 23 октомври 2020

И ако ни познавате поне малко, знаете какво означава - подаръците и безплатната доставка са от нас! А ето и какво сме ви подготвили в периода 20 - 23 октомври

Посрещаме Джулая с безплатна доставка и подаръци (30 юни - 03 юли 2020)

Посрещаме лъчите на първото юлско утро и както всяка година, това означава много подаръци за вас, както и безплатна доставка на поръчки над 35 лв в периода 30.06.2020 – 03.07.2020

Посрещаме коледните и новогодишни празници с подаръци и безплатна доставка (17-20 декември 2019

Посрещаме коледните и новогодишни празници с подаръци и безплатна доставка* в периода 17.12 - 20.12. Желаем ви вдъхновение, усмивки и щастливо време с любимите хора

Зоя БГ празнува 11-ти рожден ден с безплатна доставка и подаръци - октомври 2019

С безплатна доставка в периода 15-19 октомври за поръчки над 35 лв в цялата страна.

Посрещаме Джулая 2019 - с безплатна доставка и подаръци

Посрещаме Джулая с безплатна доставка над 35 лв
Посрещаме Джулая с безплатна доставка над 35 лв
Посрещаме Джулая с безплатна доставка над 35 лв
Посрещаме Джулая с безплатна доставка над 35 лв


Посрещаме лятото със селекция от над 300 летни предложения

Здравей лято. Посрещаме любимия сезон с над 300 избрани летни предложения
Здравей лято. Посрещаме любимия сезон с над 300 избрани летни предложения
20 летни продукта с 20% по-добра цена


Усмихваме ви на Великден с подарък плодова близалка към всяка поръчка

Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.
Посрещаме Великден с подаръци.

Посрещаме Първа пролет с безплатна доставка над 35 лв в периода 20-22 Март 2019

Посрещаме първа пролет с безплатна доставка и подаръци
Посрещаме първа пролет с безплатна доставка и подаръци
Посрещаме първа пролет с безплатна доставка и подаръци
Посрещаме първа пролет с безплатна доставка и подаръци
Посрещаме първа пролет с безплатна доставка и подаръци


Посрещаме коледните и новогодишни празници с подаръци в периода 17-20 Декември 2018г.

Посрещаме коледните и новогодишни празници с подаръци.
Посрещаме коледните и новогодишни празници с подаръци.
Посрещаме коледните и новогодишни празници с подаръци.
Посрещаме коледните и новогодишни празници с подаръци.
Посрещаме коледните и новогодишни празници с подаръци.


 Зоя БГ празнува 10-ти рожден ден с безплатна доставка и подаръци в периода 16 - 19 Октомври 2018 г

Зоя БГ празнува 10-ти рожден ден.
Зоя БГ празнува 10-ти рожден ден.
Зоя БГ празнува 10-ти рожден ден.
Зоя БГ празнува 10-ти рожден ден.
Зоя БГ празнува 10-ти рожден ден.
Зоя БГ празнува 10-ти рожден ден.


 Зоя БГ посреща Джулая с безплатна доставка за поръчки над 29 лв и подаръци за поръчки над 39 лв и над 59 лв, и два подаръка за над 99 лв в периода 26 юни - 29 юни 2018 г

 


 Празнуваме Първа Пролет с безлпатна доставка за всяка поръчка над 29 лв, в периода 20-23 март, и нашите подаръци.

 

Този месец любимият Смесен Магазин 2 празнува 3-ти Рожден Ден.
 Посетете ни в периода 24-27 януари и вземете ароматен чай с ройбос, ванилия и шоколад с всяка покупка на място.

 

 Представяме нашите подаръци и ви благодари, че бяхте с нас през 2017г, с безплатни доставки в периода 19-22 декември, за поръчки над 29 лв

 

Разгледайте нашия наръчник за подаръци 2017 

 

 

Зоя БГ празнува 9-ти рожден ден с безплатна доставка за поръчки над 39 лв и над 79 лв в периода 04-06 октомври 2017 г 

Зоя БГ посреща Джулая с безплатна доставка за поръчки над 39 лв и над 79 лв в периода 27 юни - 30 юни 2017 г

 

При покупка на уред за покълване на семена GEO в периода от 05.04.2017 до 30.04.2017 получавате подарък 3 вида семена от GEO

Зоя БГ Ви пожелава Честита първа пролет. В периода 21-23 Март при поръчка над 39лв получавате безплатна доставка и подарък Суров бар с пълнеж - 45г, а при поръчна над 79лв безплатна доставка и подарък Кутия чай "Емоционален детокс" със сладък хибискус и мента. 

Зоя БГ Ви желае Весели празници. В периода 21-23 Декември при поръчка над 39лв получавате безплатна доставка и подарък Кокосово мляко-200мл, а при поръчна над 79лв безплатна доставка и подарък Балсам за устни 4.8г. 

Зоя БГ празнува 8-ми рожден ден с безплатна доставка за поръчки над 39 лв в периода 14 - 17 септември 2016 г + подарък "Крем за ръце с извлек от брезови листа / 75 мл" 


Зоя БГ подарява рециклирана чанта от винил за поръчки над 199 лв в периода 17 юни - 18 август 2016 г 


Зоя БГ посреща Джулая с безплатна доставка за поръчки над 29 лв в периода 28 юни - 01 юли 2016 г  + подарък - Какаово масло 30 г 


Направи си сам рецепта с Taoasis и Zoya Goes Pretty - вземете 2 масла с 10% отстъпка в периода 29 март - 07 април 2016 г 


Зоя БГ представя уред за покълване Geo с подарък 3 вида семена в периода 15-25 март 2016 г 


Зоя БГ представя 3 подаръка в периода 17-19 декември 2015 г 


Зоя БГ празнува 7ми рожден ден с 2 подаръка в периода 21-23 октомври 2015 г 


Зоя БГ представя: "Да посрещнем джулая с безплатна доставка - в периода 30ти юни - 03ти юли 2015 г - за всички поръчки в цялята страна"Зоя БГ честити Първа пролет с безплатна достака в периода 23-27 март 2015 + подарък - Розов цвят и Цейлонска канела Зоя БГ представя 3 подаръка в периода 15ти - 20ти декември 2014 г. - Мурсалски чай, Балсам за устни, Масло от карите 

Зоя БГ празнува рожден ден с безплатна доставка от 25ти до 30ти септември 2014 г. (за поръчки над 19.90 лв)          Безплатна доставка "Да посрещнем Джулая" от 30 Юни до 4 юли 2014 г. (за поръчки над 29.95 лв)                             
Подарък Сурови какаови зърна 50g - за всяка поръчка, направена в периода 01-07 Март 2014 г.                               

 

Подарък Масло от карите 30g - Zoya Goes Pretty® - за всяка поръчка, направена в периода 19-22 Декември 2013 г. 

 

Безплатна доставка от 17 до 20 Декември 2012 г. и 2 подаръка с всяка поръчка (Christmas Gift Guide)               

 

Седмицата на шоколада: с подарък Zoya Choc за всяка поръчка в периода 1-7 Октомври 2012 г.           

 

"Благодатният Четвъртък" - безплатна доставка всеки Четвъртък от м. Юли 2012 г.            

 

Зоя.БГ кани на Зелени Дни ... с 10% отстъпка през периода 20-22 Април 2012                    

 

2 Пролетни подаръка в Зоя.БГ (20-24 Март 2012 г. )                                                      


5 празнични дни в Зоя.БГ (21-25 Декември 2011 г.):                                                     

 

Зоя.БГ представя:  Град на безплатната доставка!

Всеки месец ще обявяваме по един град, до който ще доставяме безплатно! Независимо от стойността на вашата поръчка.

Декември 2011  - доставяме безплатно до 3 града - Стара Загора, Благоевград и Добрич - за всяка поръчка в периода 1-15 Декември 2011 г.

Ноември 2011  - Град на безплатната доставка - Велико Търново - за всяка поръчка в периода 1-15 Ноември 2011 г.

Крем за ръце с извлек от брезови листа - 75 мл


Facebook chat