Всички производители

Книжка с 29 шейк рецепти
Отстъпки в Зоя БГ

Политика за поверителност

 

Уважаеми посетители,


Нашият сайт/онлайн магазин е организиран така, че по принцип да позволява да ни посещавате в Интернет, без да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация. За да можете лесно да намирате тази декларация, ние Ви осигуряваме достъп до нея, като я поставяме в долната част на нашата начална страница.
В случаите, когато заявите желание да Ви предоставим продуктите и услугите, които искате да закупите, ние имаме нужда от информация и настоящата декларация за конфиденциалност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи.
Настоящата декларация за конфиденциалност се отнася единствено за „Интернет Кафе – БГ“ ЕООД.


Предоставените от Вас лични данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, имейл адрес, телефон. Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти. Потребителите на този онлайн магазин са наши клиенти и ние защитаваме личните им данни. Използваме тези данни да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на Вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни.


Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законо-упълномощените лица.
Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници. 

"Интернет кафе - БГ" ЕООД събира и обработва лични данни на потребителите в качеството на Администратор на лични данни, надлежно регистриран в Комисията за защита на личните данни под номер 588.

Дружеството гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.

Информацията, която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси, ни помага да направим посещението Ви последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

• помогнем при попълване на поръчка;
• информираме относно продукти или услуги;
• да предоставим услуги и поддръжка;
• известим за нови услуги или стоки;
• предоставим персонализирани промоционални оферти;
• изберем съдържание което да Ви бъде показано;
• да обработим плащане на поръчка

"Интернет кафе - БГ" ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на „Интернет кафе – БГ“ ЕООД. Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.
При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.
Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.


Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.