Mасло от таману - био - ZoyaGoesPretty - 15/50 мл

Mасло от таману - био - ZoyaGoesPretty - 15/50 мл
Mасло от таману - био - ZoyaGoesPretty - 15/50 мл Mасло от таману - био - ZoyaGoesPretty - 15/50 мл Mасло от таману - био - ZoyaGoesPretty - 15/50 мл

Цена: 10.15 лв (67.67 лв / 100 мл)

Производител: Zoya Goes Pretty ®
Код: SKU4985
в наличност:
Брой:
-
+
10.15 лв
Добавете в желани


Описание:

Био сертификат на продукта може да изтеглите от ТУК.
Притежава наситен аромат и характерен тъмнозелен цвят. Използва се за третиране на белези. Действа подхранващо и заздравяващо на косата. Подходящо за смесена, нормална, суха и зряла кожа.

Начин на употреба:

Напръскайте лицето с флорална вода и нанесете 2-3 капки от маслото с леки масажни движения. Маслото от таману може да се сгъсти при ниски температури, но когато се постави за няколко минути в топла вода отново става течно.

Съставки (INCI):

Calophyllum inophyllum seed oil (Био масло от таману).

15/50 мл


Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина.

Рецепта от Зоя БГ

Масло за проблемна кожа
Какво е необходимо ?
30 мл масло от таману
1 к. етерично масло от лавандула
1 к. етерично масло от розмарин
1 к. етерично масло от чаено дърво

Смесете всички съставки подходящо шишенце и разклатете добре преди употреба.
 

Повече за разликата между базисните и етеричните масла, четете ТУК.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 14.75 лв
    Витамин Е (токоферол). Използва се основно като антиоксидант и предпазва от гранясване. Не съдържа ГМО съставки.
  • очакваме Нашата цена: 14.10 лв
    Познато като едно от най-ефективните масла за третиране на бръчки и белези, шипковото масло е идеално за ежедневна грижа за кожата. Има стягащ и тонизиращ ефект и спомага за изглаждането на тена. Подходящо за смесена, нормална, суха и зряла кожа.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.35 лв
    Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
  • Поръчайте Нашата цена: 7.95 лв
    С леката си консистенция, маслото от вечерна иглика попива бързо и не оставя мазни следи. Хидратира кожата и подобрява еластичността. Подхранва деликатната зона около очите. Действа благоприятно върху раздразнени участъци от кожата. Укрепва ноктите. Подходящо за всеки тип кожа.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност