Бамбукова четка за зъби - розова

Цена: 6.35 лв (6.35 лв / 1 бр)

Заместителен продукт
Код: SKU5557
Баркод: 7350075690037
Продуктът е спрян от продажба
Брой:
-
+
6.35 лв
Добавете в желани


Описание:

Биоразградима дръжка

Цялата дръжка на тази четка е направена от 100% биоразградим бамбук, който със своята естествена повърхност не се хлъзга под мокрите пръсти. Основата на четката е с ергономичен захват и елегантен дизайн.

Мека четка, без Бисфенол – А

Всяка една четка е стриктно проверена за отсъствието на Бисфенол – А. „Косъмчетата” са направени от найлон, материал, който не е биоразградим, но може лесно да се компостира. За огромно съжаление, не съществува материал на растителна основа, който да позволява четката да се използва в рамките на 3 месеца.

Период на използване

Humble Brush не отстъпва на конвенционалните четки за зъби. Екологичната бамбукова четка издържа толкова дълго, колкото и една стандартна пластмасова четка за зъби.

Невероятна устойчивост

Знаете ли че, бамбукът е най-бързо растящото растение в света? Да, той може да израстне с до 60 см на ден. Освен това, по природа притежава антибактериални свойства, което означава, че не е необходимо използването на пестициди или торове по време на неговото отглеждане.

В опаковка, подходяща за компостиране

Четката е опакована в прозрачна, биоразградима опаковка, направена изцяло от растителни материали. Самата кутия на четката е изработена от 100% рециклирани материали.

Зад тази четка стои една кауза за световна дентална грижа. Създателите на четката не искат да обвържат само производството на качествени стоматологични материали с опазването на околната среда. Те желаят да помогнат и на хората, които не могат да си позволят или да имат достъп до стоматологична грижа.
С помощта на надеждни организации, които се грижат за денталното здраве на хора в държави като Гамбия (където има около 20 стоматолога) и Ямайка, те се опитват да подобрят качеството на личната дентална грижа. За всяка една продадена четка за зъби, Humble Brush дарява една четка по линия на тези проекти.

Съставки:

Бамбук, найлон.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat