Шоколадова торта с мента, Сладкарски цех Зоя, 8 бр /12 бр

Цена: 45.15 лв (45.15 лв / 1 бр)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Производител: Сладкарски цех Зоя
Код: SKU16418
в наличност:
Брой:
-
+
45.15 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ



Сурова торта с шоколадов и ментов крем

Шоколадовата торта с мента е трицветното предложение от нашите майстори сладкари от сладкарския цех на Зоя. Трите апетитни слоя ще заситят сетивата с шоколадово-ментова магия - шоколадовият крем доставя неповторима сладост, а ментата придава свеж завършек на всяка хапка.

Съставки на Шоколадова торта с мента:

Основа:
кокосови стърготини, лешик, фурми

Шоколадов крем:
кашу, агаве, лешникова напитка, какао, какаово масло

Ментов крем:
кашу, кокосово мляко, агаве, прясна мента, масло от мента, кокосово масло, лимон, матча, какаови зърна.

Пригответе по нашата рецепта за Шоколадова торта с мента в Кукуряк.

Съхранявайте в хладилник - до 5 дни.

Ние приготвяме и доставяме тази торта в желания от вас размер (8/12 броя) в София от понеделник до събота. Ако поръчате до 13:00 часа, тортата ще пристигне същия ден.

Снимките са на торта 12 парчета (24.5 см в диаметър).





Поръчка на сладки и торти



Свежо приготвен сладкиш или торта, по ваша поръчка в сладкарски цех Зоя на ул. Хан Крум 13, срещу Смесен магазин 2 (Малките 5).
Време за приготвяне: 3часа
Телефон за връзка с цеха: 0877 434 477

*Поръчка на сладкиши и торти предлагаме с хладилна доставка за София от понеделник до събота с услуга "Предпочитан час" (6.50лв). Приготвяне и доставка същия ден, ако поръчате пон-пет до 13:00ч. Поръчки за неделя: можете да получите поръчката си от нашия Сладкарски цех/Смесен магазин 2 на Малките 5.
Класация на продукта по продажби
#20 в Сладкарски цех
#26 в Нови продукти

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat