Червено цвекло на прах - 100 г

100 г

Цена: 8.35 лв (8.35 лв / 100 г)

Производител: ZoyaBG ®
Произход: Полша
Код: SKU10697
Баркод: 3800231698116
в наличност:
Брой:
-
+
8.35 лв
Добавете в желани
 

Предлагаме храните с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин": 8.79 лв

Описание:

Червеното цвекло на прах се отличава с леко сладък вкус, който не надделява над останалите съставки. Използва се предимно като натурална алтернатива на изкуствените оцветители за храна. Придава розов или червен цвят на напитки, десерти и ястия.

Начин на употреба:

Добавете към домашни сладоледи, кремове, глазури, тесто. Оцветете супи, дресинги, сосове. Подходящо е и за шейкове, коктейли и други напитки. Експериментирайте, за да получите желания цвят.

Съставки:

Червено цвекло на прах.

100 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 2.25 лв
    Богато на фибри, магнезий, цинк, витамини от В група, витамини Е и А. Съдържа характерното за лена слузно вещество. Лененото брашно е продуктът, останал след студеното пресоване на семената. Съдържа полезни наситени мастни киселини, но в по-малка концентрация.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.05 лв
    Спагети без съдържание на глутен, приготвени от ориз и царевица. Този широко разпространен представител на традиционната италианска паста се комбинира с разнообразни сосове и подправки.
  • Поръчайте Нашата цена: 2.70 лв
    Кайсиевите ядки са много близки по състав и вкус с бадема. Брашното, получено от тях, е продукт от студеното им пресоване за извличане на масло.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.15 лв
    Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност