Червено сандалово дърво на прах - насипно

Червено сандалово дърво на прах - насипно

Цена: 3.25 лв (10.83 лв / 100 г)

Код: SKU8390
в наличност:
Брой:
-
+
3.25 лв
Добавете в желани


Описание:

Червеното сандалово дърво вирее в Южна Индия, Шри Ланка и Филипините. Използвало се е от аюрведическата медицина като антисептик и за заздравяване на рани.

Начин на употреба:

Червеното сандалово дърво може да се ползва като боя - придава червеникаво-кафяв до лилаво-кафяв цвят на коприна, памук и вълна, в зависимост от фиксатора, който се ползва. Преди се е ползвало от аптекарите за оцветяване на лекарства като например тинктури и също се е ползвало като ароматен компонент при производството на инсенс. Прахът може да се ползва в козметични препарати за третиране на акне, в сапуни и други продукти за грижа за кожата, а също и за база за инсенс във вид на конуси.

Съставки (INCI):

Pterocarpus Santalinus Powder (червено сандалово дърво на прах)
Класация на продукта по продажби
#790 в Био Козметика
#139 в Био Козметика > Съставки за козметика

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност