Чай "Канела и кардамон” - био - 20 бр

Чай "Канела и кардамон” - био - 20 бр

Цена: 8.95 лв (0.45 лв / 1 бр)

Производител: Celestial Seasonings
Код: SKU10078
Баркод: 070734538254
очакваме доставка
Брой:
-
+
8.95 лв
Добавете в желани


Описание:

Сладко-пикантен естествено безкофеинов чай, който Ви пренася на топло екзотично място с всяка глътка. Понякога разходка или сън, носещ почивка през нощта може да ни помогнат да намерим спокойствие, но друг път времето с чаша специален чай може да се окаже вкусна алтернатива. Следващият път, когато имате нужда от отпускане, запарете чаша билков чай и се настанете удобно. Билковите чайове на Celestial Seasonings са вкусни и прости комбинации от превъзходни био растения. Всяка комбинация съдържа една позната и любима подправка и една интригуващо различна. Стана ли Ви интересно? Просто отворете кутията!

В Celestial Seasonings считаме правенето и пиенето на чай за вид изкуство, което е лесно за овладяване. Предлагаме Ви някои важни основни правила, с които да започнете. Докато загрявате водата за следващата си чаша чай, имайте предвид тези три основни принципа:
* Свежест - опитайте да използвате винаги прясна филтрирана вода. Постоянното кипване и охлаждане на водата води до загубата на кислород и резултатът е безвкусна вода и (следователно) чай. Освен това хлорираната вода пречи на по-фините вкусове на чая да се проявят и затова е важно да използвате изворна или филтрирана вода.
* Температура - повечето видове чай изискват добре завряла, кипяща вода, за да се появят най-добрите аромати, вкусове и ползи от чая. Единственото забележително изключение е зеленият и белият чай, които имат най-добър вкус запарени с по-хладна вода.
* Време за запарване - най-честата грешка е да запарвате чая по-дълго от нужното. Това може да доведе до неприятен и по-горчив вкус. Препоръчваме в началото да засичате времето, за да махнете пакетчето в точния момент.

Съставки:

био канела (82%) и био кардамон (18%).

Начин на употреба:

 Залейте една торбичка чай с 1 чаша вряла вода.
 Оставете да се запари 4-6 мин.
 Подсладете по желание.

20 пакетчета по 2.45 г

Класация на продукта по продажби
#457 в Био и натурални храни
#56 в Био и натурални храни > Кафе и чай

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност