Цейлонска канела на прах - био - 60 г

Цейлонска канела на прах - био - 60 г

Цена: 4.35 лв (7.25 лв / 100 гр)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Най-продаван
Производител: ZoyaBG ®
Код: SKU9272
очакваме доставка
Брой:
-
+
4.35 лв
Добавете в желани

Предлагаме храните с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин" и магазинната мрежа: 4.58 лв

Описание:

Био сертификат може да изтеглите от ТУК (изисква Adobe PDF Reader).

Органичнa канела от вида Cinnamomum verum (Cinnamomum zeylanicum), известна още като „истинска канела“ и „цейлонска канела“. Произхожда от Шри Ланка, расте и в Индия, за разлика от по-разпространената канела Cinnamomum Cassia, която вирее в Китай. Сравнена с касията, цейлонската канела съдържа минимално количество кумарин, има деликатен сладък аромат и вкус и е по-светлокафява на цвят.

Начин на употерба:

Използвайте в приготвянето на сладки и солени ястия от азиатската кухня, добавете в различни печива и сурови десерти или консумирайте канела с шейкове, чайове и други напитки.

Състав:

Био цейлонска канела

Произход:

Индия

60 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 3.89 лв
    Куркумата (Curcuma longa L., сем. Zingiberaceae) се използва като подправка и лечебно растение в индийската народна медицина. Изключително подходяща за подправяне на редица ястия от азиатската кухня. Може да се използва и като естествен оцветяващ агент за сосове и печива - придава приятен жълт цвят.
  • Поръчайте Нашата цена: 0.59 лв
    Бакпулвер с чиста винена киселина вместо традиционните фосфати и мека сода бикарбонат за активиране. Подходящ за торти, бисквити, вафли.
  • Поръчайте Нашата цена: 27.95 лв
    С характерния си тропически аромат и приятен сладък вкус, кокосовото масло e чудесна алтернатива на краве маслото както в сладки, така и в солени ястия. Когато се съхранява в хладилник е твърдо, но оставено на стайна температура придобива мека, кремообразна консистенция.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.15 лв
    Кокосово мляко се произвежда от настърганата сърцевина на кафевия кокос. Цветът и богатия му вкус се дължат на високото съдържание на кокосово масло, като в голям процент са наситени мастни киселини. Традиционно, месестата част на кокоса се смила на дребно и се смесва с малко вода.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт