Хиалуронова киселина гел - 20 г

Цена: 8.75 лв (43.75 лв / 100 г)

Код: SKU10217
в наличност:
Брой:
-
+
8.75 лв
Добавете в желани


Описание:

Хиалуронова киселина готов гел 1%. Готовият гел на хиалуроновата киселина има интензивен хидратиращ и повдигащ ефект. Хиалуроновата киселина е незаменима съставка в антиейдж продуктите и тези с лифтинг ефект.

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на съединителната тъкан в човешкото тяло - синовиалната течност, хрущяли, роговици. Това е глюкозаминогликан, който е един от най-важните компоненти на извънклетъчната матрица. Тя включва протеини като колаген и еластин, които формират поддържащата структура на кожата. Хиалуроновата киселина има свойството да привлича и задържа голямо количество вода, над 20 пъти повече от собственото си тегло. Точно тази нейна способност придава обем и еластичност на кожата. С напредването на възрастта естественото съдържание на хиалуроновата киселина постепенно намалява и кожата губи своята еластичност и младежки вид.

100% натурална с растителен произход, от ферментация на дрожди. Без ГМО. Не съдържа животински деривати.

Употреба:

Използва се в последната фаза на изработката на козметичните продукти.
• За изработката на хидратантни кремове
• За изработката на продукти антиейдж
• Можете да използвате гела в чистата му форма за нанасяне върху лицето и деколтето
• В тоник

Съставки (INCI):

Aqua, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

20 / 60 г

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 14.75 лв
    Витамин Е (токоферол). Използва се основно като антиоксидант и предпазва от гранясване. Не съдържа ГМО съставки.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.05 лв
    Млечната киселина се използва главно като екфолииращо средство, овлажняващо средство и регулатор на рН. Използва се в продукти за въздействие върху фините линии, хиперпигментация и суха кожа.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.55 лв
    Бадемовото масло има богат мастнокиселинен състав и е подходящо за всички типове кожа. С изключително леката си текстура, то попива бързо и успокоява, като същевременно подхранва и заглажда фините линии.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.85 лв
    Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност