Хавайска спирулина Pacifica® - таблетки, ZoyaBG ®, 100 г

Цена: 26.15 лв (26.15 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
  • Есенен щанд
Заместителен продукт
Производител: ZoyaBG ®
Годно до: 02-06-2025
Произход: САЩ
Код: SKU15627
Баркод: 3800231694507
в наличност:
Брой:
-
+
26.15 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ


Предлагаме всички продукти с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин": 27.55 лв

Таблетки хавайска спирулина

Хавайска спирулина Pacifica® на таблетки. Спирулина Pacifica са едноклетъчни синьо-зелени водорасли, отгледани в слънчевите чисти хавайски води и се характеризира с по-мек вкус и аромат. Смята се, че тези плаващи цианобактерии са една от най-старите форми на живот на Земята. Изсушавана и консумирана като храна в различни краища на света от векове, днес спирулината е изключително популярна като хранителна добавка. Хавайската спирулина има високо съдържание на фикоцианин, който има противо-възпалително действие и силни антиоксидантни качества. Хавайската спирулина подпомага естествената обмяна на веществата и мускулатурата. Благоприятства нормалната дейност на имунната и нервната система.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза на хавайска спирулина е 6 таблетки (по 500mg спирулина в таблетка) на ден. Ако не сте използвали спирулина досега, препоръчително е да се започне с по-малка доза и постепенно да увеличите количеството, докато достигнете 6 таблетки.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Не е предназначен за диагностика и лечение на заболявания. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Да не се приема от деца, бременни и кърмачки без консултация със специалист. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина. Не използвайте, ако опаковката е с нарушена цялост.

Съставки:

цели изсушени микроводорасли спирулина (Arthrospira platensis) на прах (98.5%), силициев диоксид (1%), инулин от цикория (без ГМО) (0.4%), вегетариански магнезиев стеарат (0.1%).

100 г

опаковката съдържа минимум 195 таблетки

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat