Уловка за молци

Цена: 19.85 лв (19.85 лв / 1 бр)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Любим продукт
Вид
 • Други
Производител: Aries
Код: SKU2384
Баркод: 4018874023175
в наличност:
Брой:
-
+
19.85 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГОписание:

Нетоксична леплива уловка готова за употреба веднага след премахване на предпазното фолио. Феромоновата уловка (сексуалното ухание на женския молец) привлича мъжките и така те залепват на повърхността на лентата. Броят на уловените молци може да ви ориентира до колко и къде са се разпространили. Да не се оставя на места, където има течение. Издържа около 8 седмици. Препоръчано от немското еко списание Oekotest - 2009 г. с “Много добро”.Сертифицирано от: EcoControl

Съдържание:

Една леплива лента с добавен феромон

Класация на продукта по продажби
#74 в Продукти за дома

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • очакваме Нашата цена: 16.49 лв
  Нетоксичните лепливи уловки са готови за употреба веднага след премахване на предпазното фолио. Феромонова уловка. Следете за места, където молците лесно могат да се скрият, третирайте и ларвите им.
 • очакваме Нашата цена: 10.95 лв
  Био препарат за ръчно миене на съдове - мандарина 1л Измива съдовете и се грижи за ръцете с био масла от мандарина ипортокал. Дерматологично тестван, без синтетични консерванти, изцяло на растителна основа.
 • Поръчайте Нашата цена: 22.75 лв
  Кой, освен нас, ползва Alma Win? Пералните на Пол Макартни, AC/DC, Lionel Ritchie, Green Day. Изцяло природни сурови съставки се грижат за чистотата на Вашите дрехи. При производството на продукта не са използвани консерванти и ензими от генетично-модифицирани организми, без тестване върху животни. Вегани. Достатъчно за 19 пранета.
 • Поръчайте Нашата цена: 9.85 лв
  Натриевият карбонат по естествен път се разпада на основните си съставки - минерална сода, вода и активен кислород. Използвайте кислородния препарат за избелване на белите тъкани, при петна или освежаване на цветовете на цветоустойчиви материи. Може да се използва и в миялната машина. Ефективен дори при 30° C.

Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност