Био сертификат може да изтеглите от
ТУК (изисква Adobe PDF Reader). Тиквеният протеин се извлича чрез пресоване на тиквените семена, при което се отделя мазнината, а останалата пулпа се изсушава и пресява, за да се повиши концентрацията на белтъчини. Лесен за храносмилане, тиквеният протеин се отличава с наситен ядков аромат и леко сладък вкус. Съдържание на протеин: приблизително 60%
Начин на употреба:
Добавете 2 с.л. към вода, фреш, ядково мляко, шейк или зърнена закуска. Може да се използва в рецепти за сладки и солени ястия. Подходящ е за употреба в печива. Използвайте за приготвяне на протеинови десерти или като сгъстяващ агент за сосове и супи.
Хранителна стойност за 100 g:
Енергийна стойност - 1684kJ / 402kcal
Мазнини - 14 g,
от които наситени - 2.6 g;
Въглехидрати - 2.6 g,
от които захари - 1.6 g;
Фибри - 10 g;
Белтъчини - 60 g;
Сол - 1 g
Съставки:
протеин на прах от печени тиквени семки* (
Cucurbita pepo) от биологичен произход 99%, сол 1%.
250 г / 500 г / 1 кг