Тапиока на гранули - 500 г

Цена: 8.65 лв (1.73 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
  • Най-продаван
Производител: Suma
Произход: Малайзия
Код: SKU2105
Баркод: 5017601024286
в наличност:
Брой:
-
+
8.65 лв
Добавете в желани
 

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ



Описание:

Тапиока на гранули, добита от корен на маниока. Не съдържа глутен. Веган.

Преди употреба се накисва за 1-2 часа и се слага да заври, докато зърната станат прозрачни. Рецепта за бонбони и Пудинг с тапиока

Състав:

тапиока на гранули

Пакетирано във фабрика, където се обработва пшенични продукти и може да съдържа следи от глутен.

500 г

Рецепта от Зоя.БГ

Морковен пудинг (за 4 порции)

Съставки:
3 средно големи моркова (настъргани)
1/3 чаша стафиди
1 и 1/2 чаши оризово мляко с ванилия или друго ядково мляко
1/4 ч.л. смлян динджифил
3 с.л. тапиока

Смесете всички съставки в средно голяма купа и гответе на средна температура, като разбърквате често за около 15 мин. или докато омекнат морковите и течността се сгъсти. Прехвърлете в блендер и завъртете до получаване на гладка смес. Сервира се топло или охладено.
 

Други продукти, които биха ви заинтригували

  • Поръчайте Нашата цена: 4.55 лв
    Тапиоката е нишесте извличано от корена на маниока. Култивира се в различни части на света с различни имена - yucca, cassava, manioc. Тапиока не съдържа глутен и е с много ниско съдържание на протеин.
  • очакваме Нашата цена: 7.35 лв
    Брашното от тапиока се извлича от нишестето, съдържащо се в корена на растението маниока. В кулинарията се използва предимно като безглутенов сгъстител. Фина и бяла пудра, брашното от тапиока се добавя и към други безглутенови алтернативи на бялото брашно. Сгъстява сосове, кремове и мусове. Придава гладка текстура. Без глутен.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 4.55 лв
    Тапиоката е нишесте извличано от корена на маниока. Култивира се в различни части на света с различни имена - yucca, cassava, manioc. Тапиока не съдържа глутен и е с много ниско съдържание на протеин.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.15 лв
    Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
  • Поръчайте Нашата цена: 1.95 лв
    Векове наред чиа семената са били използвани като основна храна от индианците, обитаващи югозапада и Мексико. Известна като „храната за бягане”, масова е употребата й като високо енергийна храна, даваща издръжливост още от времето на древните ацтеки.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.90 лв
    Кокосово мляко се произвежда от настърганата сърцевина на кафевия кокос. Цветът и богатия му вкус се дължат на високото съдържание на кокосово масло, като в голям процент са наситени мастни киселини. Традиционно, месестата част на кокоса се смила на дребно и се смесва с малко вода.
  • Поръчайте Нашата цена: 3.85 лв
    Киноата е култивирана преди около 4000 години в района на Андите. От нея се правят макаронени изделия, пуканки и хляб. Чудесно се комбинира със зеленчуци и лесно може да замести ориза в различни рецепти.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност