Таблетки за миялна машина

Цена: 17.99 лв (0.72 лв / 1 бр)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Най-продаван
Вид
  • За съдове
Производител: AlmaWin
Код: SKU1302
Баркод: 4019555019258
в наличност:
Брой:
-
+
17.99 лв
Добавете в желани


Описание:

Почистващите препарати на АлмаВин са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие. АлмаВин не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генетично-модифицираните суровини също са табу. Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.

Във формулата е използван нежен кислороден избелващ агент, който е биоразградим, и спомага за разграждането на остатъците храна по съдовете. Съдържат и протеазен, естествен ензим, който премахва упоритите частици храна. Самите таблетки притежават свойства, които умекотяват водата и предотвратяват полепването на варовик по съдовете. Ароматизирани с масло от био лимони. Не са тествани върху животни. Мощна формула, която осигурява чистота и блясък. Оцветяванията от храни и напитки биват ефективно отстранявани. 25 таблетки.

Начин на употреба:

Подходящ за всички видове домашни миялни машини. Поставете таблетката в отделението за препарат на уреда. Използвайте “Таблетки за миялна машина” на АлмаВин заедно с “Препарат за изплакване за миялни машини” и “Сол за миялна машина” на АВ, за да получите оптимален резултат. Настройте вашата миялна машина спрямо твърдостта на водата във вашия район, както изисква производителят на миялни машини. При сребърни прибори биха могли да се появят кафяви петна.

Дозировка:

Поставя се по 1 табл. в отделението за препарат на миялната машина, като предварително се отстранява фолиото.

Цена на 1 измиване: 0,72ст.

Състав:

≥15% <30% кислороден избелител, <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), ензими (протеазни и без ГМО), аромат, лимонен, цитрал, натриев цитрат, натриев дисиликат, полиаспартат, TAED (натурална белина), сорбитол, растителни масла, глицерин*
*0,03% от съставките са от биологичен произход
90% от съставките са с натурален прозход

500 г

Класация на продукта по продажби
#2 в Продукти за дома

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност