Студено пресовано кокосово масло - ZoyaGoesPretty - 150 г

Студено пресовано кокосово масло - ZoyaGoesPretty - 150 г
Студено пресовано кокосово масло - ZoyaGoesPretty - 150 г Студено пресовано кокосово масло - ZoyaGoesPretty - 150 г Студено пресовано кокосово масло - ZoyaGoesPretty - 150 г Студено пресовано кокосово масло - ZoyaGoesPretty - 150 г

Цена: 10.75 лв (7.17 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Производител: Zoya Goes Pretty ®
Код: SKU7401
Баркод: 3800231695566
в наличност:
Брой:
-
+
10.75 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ



Описание:

Био сертификат на продукта може да изтеглите от ТУК.


100% натурално и студено пресовано кокосово масло с чисто бял цвят и великолепен аромат на кокос. Не съдържа избелващи агенти и допълнителни аромати.
Кокосовото масло е отлично и за косата - успокоява скалпа и омекотява косата. Изполването на кокосовото масло като маска за коса преди измиване може да помогне в борбата срещу пърхота. Кокосовото масло е известно със способността си да укрепва структурата на увредената коса.

Кокосовото масло се разтапя и попива много бързо в кожата като я овлажнява и прави мека.Ако се остави на по-висока температура, придобива консистенцията на прозрачна течност и по тази причина е възможно през лятото да е по-скоро в течно, отколкото в твърдо състояние, без промяна на качествата му. Може да се смесва с какао и карите. Не е подходящо за мазна кожа.

Начин на употреба:

За коса - Най-добрият начин за нанасяне е да втриете в скалпа и да оставите да престои половин час. След това измивате добре със шампоан.

Рецепта от Зоя БГ

Масло за тяло - 50 мл
Какво е необходимо ?
• 20 мл масло от какао
• 20 мл масло от кокос
• 10 мл масло от баобаб или карите
• 5 к. масло от иланг-иланг
• 10 к. етерично масло от ванилия
 

Съставки (INCI):

Студено пресовано кокосово масло (Cocos nucifera)

150 г

*150 гр кокосово масло се равняват приблизително на 160 мл

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 9.35 лв
    Рафинирано масло, приготвено от бадеми, отгледани в Испания. Подходящо както за козметична, така и за кулинарна употреба. Поради високото си съдържание на витамин Е, неговото действие се изразява в поддържане на естествената влага в кожата и косъма. Тъй като попива бързо и без да оставя мазен филм, бадемовото масло е подходящо за всеки тип кожа.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.35 лв
    Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
  • Поръчайте Нашата цена: 14.75 лв
    Витамин Е (токоферол). Използва се основно като антиоксидант и предпазва от гранясване. Не съдържа ГМО съставки.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност