Спирулина 500mg на капсули, Terra Nova, 50 бр

Цена: 21.20 лв (0.42 лв / 1 бр)

Производител: Terra Nova
Годно до: 31-05-2022
Произход: Обединено кралство
Код: SKU735
Баркод: 5060203793524
в наличност:
Брой:
-
+
21.20 лв
Добавете в желани


Спирулина на капсули за подпомагане на нормалните нива на енергия

Капсули био спирулина - 100% чисти и органични. Не съдържат пълнители, свързващи вещества или допълнителни съставки. Микроскопичният растителен организъм спирулина живее в сладководни басейни по цялата земя. Зараждащото се от взаимодействието между водата и слънчевата светлина синьо-зелено микроводорасло има наситен вкус. Богата на протеини и растителни пигменти като бета каротин, фикоцианин и хлорофил, спирулина е позната като храна още на ацтеките и мезоамериканците.

PhytoFresh комплексите на Terranova се състоят от свежо замразени и изсушени съставки. Този процес има уникалната способност да запазва ензимите в растенията и превъзхожда другите методи на сушене на храни, защото не изменя деликатния растителен биохимичен баланс. Биохимичният профил на свежо замразените и изсушени растения се доближава много до първоначалния профил на растението, но в много по-голяма концентрация заради отстраняването на съдържанието на вода.


Начин на употреба:

Приемайте 1-6 капсули с храна, за възрастни. Подходящи за вегетарианци и вегани.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Не приемайте ако сте бременна или кърмите, освен по съвет от специалист. Ако приемате лекарства, консултирайте се с лекар, преди да използвате този продукт.

Съставки в 6 капсули:

водорасли спирулина (Arthrospira platensis)*, 3000mg - свежо замразени и изсушени;
Капсула от растителна целулоза (хидроксипропил метилцелулоза) 95mg
* биологичен произход

Този продукт се предлага само за поръчки за България.

50 бр. капсули


Скъпи клиенти, поради усложнена обстановка след Brexit, е възможна неналичност на продуктите от английските ни доставчици в следващите 2 месеца. Извиняваме се за създаденото неудобство.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat