Сокоизтисквачка за зелени стръкове и треви - ръчна

Цена: 141.50 лв (141.50 лв / 1 бр)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Очаквана дата на доставка
Производител: Lexen
Код: SKU1575
Баркод: 4895039100687
в наличност:
Брой:
-
+
141.50 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГОписание:

Защо да пия сок от пшеничени стръкове?
Отглеждането и изцеждането на сок от отгледани от вас самите пшенични стръкове е не само забавно, а и много полезно. Пшеничните стръкове са богати на витамини, минерали и аминокиселини. Сокът е полезен заради високата концентрация на хлорофил, витамини B-12, B-6, K и C и бета-каротен в него.

Пшеничните стръкове:

•изчистват черния дроб от токсини
•почистват дебелото черво
•носят осезаем прилив на енергия
•подсилват имунната система
•пречистват кръвта, понеже хлорофилът има сходна молекулярна структура с хемоглобина
•са много богати на хлорофил
•съдържат 97 ензима,  витамина, фитохимикала и минерала, популяризирани в САЩ от д-р Ан Уигмор при лечение на рак
•ви помагат да се борите с настинките, тъй като устойчивостта ви на инфекции се усилва
•съдържат повече протеини на грам от телешкото месо

Healthyjuicer е одобрен и се продава от Здравния институт Хипократ (Hippocrates health institute) – един от водещите здравни центрове за алтернативна медицина в света, работещ от 1956г.
Healthyjuicer се разглобява и почиства за минути. Само изплакнете с топла сапунена вода. Без метални мрежи със стотици малки дупчици, които се задръстват и трябва да се чегъртат с четки отново и отново. Всички отпадъци се отделят чисто през предната част в отделна купа за по-лесно почистване. (Купата не е включена).

Повечето хора са запознати с многобройните ползи за здравето, които носи пиенето на прясно изцедени сокове, но никой не обича дългия процес на сглабяне на сокоизстисквачката или най-вече – почистването след това.
Нашият  healthyjuicer е здрав, добре изработен и най-важното – лесен за употреба и почистване!
Майкъл Бергонзи, мениджър на оранжерията към Здравния институт Хипократ  (Hippocrates Health Institute), препоръчва тази сокоизстисквачка преди ВСИЧКИ други на пазара.

Mачкащи сокоизстисквачки или центрофуги?
Специално направен за работа с листни зеленчуци. В наши дни на пазара има два вида сокоизстисквачки. Центрофуги и мачкащи (които смачкват и изстискват сока). Най-ценното качество на мачкащите сокоизстисквачки е, че те пресоват, а не като обикновените центрофуги, които ги стържат. Процесът, при който се смачква и изстисква сок, дава повече сок и не се натрупва толкова топлина, както при високата скорост, на която работят центрофужните сокоизстисквачки – топлина, която унищожава ензимите и другите важни хранителни вещества.  Със сокоизстисквачка healthyjuicer  ще получите по-здравословен сок! Опитвали ли сте някога да изцедите сок от листа на магданоз, спанак или даже зеле в обикновена центрофужна сокоизстисквачка? Голяма част от тях се похабява и само преминава през машината, тъй като тези сокоизстисквачки не могат да мачкат продуктите.

Специално проектирано спираловидна бъркалка, която лесно захваща стръковете и свежите зеленолистни има огромна мачкаща сила.

Здравите подложки от неръждаема стомана при металната заварка и върха на бъркалката, където се прилага най-много сила на мачкане, ще издържат години без да се износят.

Healthyjuicer е по-ефективен при изцеждане на пшеничени стръкове (и други подобни кълнове). На снимката долу са снимани действително два примерни остатъка от стръкове, които са прокарани през сокоизстисквачка. Горното е от типична метална ръчна сокоизстисквачка , а долното – от Healthyjuicer. Обърнете внимание как остатъкът от Healthyjuicer е като въже. Напълно сух и всяка капчица сок е изцедена. 

Лесен за почистване и сглабяне
Healthyjuicer на Lexen отнема минути да се разглоби и почисти. Само изплакнете с топла сапунена вода. Без метални мрежи със стотици малки дупчици, които се задръстват и трябва да се чегъртат с четки отново и отново. Всички отпадъци се отделят чисто през предната част в отделна купа за по-лесно почистване. (Купата не е включена)

Размерите на Healthyjuicer на Lexen са само 19см височина на 21.5см дължина. Дръжката е 20см дълга, а основата е само 10.8см в диаметър. Достатъчно  малък, да го вземете със себе си, когато пътувате! Цветовете на компонентите варират и не отговарят на тези от снимките.

Всички части на сокоизстисквачката са произведени от здрав поликарбонат (Lexan), който на практика е неразрушим. Частите, които поемат най-много натиск, са направени от неръждаема стомана. Всички материали, използвани при изработката на Healthyjuicer, са одобрени от FDA (Администрация за храните и напитките на САЩ).

Отговори на често задавани въпроси можете да видите ТУК

Факти за тревата

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat