Смляно кафе La Mezkla - био, Saldac, 250 г

Цена: 11.95 лв (4.78 лв / 100 г)

Производител: Saldac
Годно до: 31-07-2022
Произход: Хондурас, Еквадор, Перу
Код: SKU2798
Баркод: 3760147070690
в наличност:
Брой:
-
+
11.95 лв
Добавете в желани


Комбинация от три вида био кафе арабика, смляно за кафеварка или еспресо

Печено и смляно био кафе, брано на ръка добре узряло и обработено чрез воден процес. „La Mezkla“ означава смес - смес от Fair Trade арабики от Латинска Америка, отглеждани от кооперативи в Перу, Хондурас и Еквадор. Подходящо за кафеварка, еспресо и френска преса.

• Кафе El Palomar от Перу: Произведено от C.A.F.E (Coopérative Agraire de Fruits Ecologiques - земеделски кооператив за биологични плодове). Кооперативът се състои от около 150 фермери, които обработват почти 500 хектара култивирана земя със сходна почва. Кафето El Palomar е около 50% от сместа La Mezkla.

• Capucas от Хондурас: Високопланинско кафе от няколко малки плантации плантации на територията на два кооператива в Хондурас: кооперативът Capucas в департамента Копан в северозападната част на страната и кооперативът Comsa в регион Маркала, по на юг. Около 25% от сместа.

• Palanda от Еквадор: Отглежда се от кооператива APECAP (Association de Producteurs de Café Palanda) на 1500 м надморска височина в източен Еквадор. Около 25% от сместа.

Ароматен профил:

Силно и ароматно кафе, комбинация от аромат на сушени плодове (Palomar), какао (Хондурас) и мед (Palanda) - кафе с мек, наситен и ароматен дълготраен послевкус.
   

Съставки:

мляно кафе сорт арабика от биологично земеделие - 50% El Palomar от Перу, 25% Capucas от Хондурас и 25% Palanda от Еквадор.

250 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност