Слънчогледово масло - био - 50 мл

Цена: 11.45 лв (22.90 лв / 100 мл)

Производител: Zoya Goes Pretty ®
Код: SKU12036
Баркод: 3800231699236
в наличност:
Брой:
-
+
11.45 лв
Добавете в желани


Описание:

Висококачествено органично слънчогледово масло за козметични цели. Богато на незаменими мастни киселини и витамини  Е, А и D. С високо съдържание на олеинова киселина, което го прави изключително стабилно масло. Подходящо за основа на козметични смеси и рецепти за лице и тяло. Попива бързо и не оставя мазни следи. Може да се използва самостоятелно като хидратираща и омекотяваща грижа за кожата. Прониква в дълбочина и осигурява интензивна хидратация. За нормална и суха кожа.

Начин на употреба:

Нанесете на предварително почистена кожа на лицето или тялото, докато се абсорбира напълно.

За още рецепти и идеи разгледайте нашия блог Кукуряк.

Съставки (INCI):

Helianthus annuus seed oil*
*съставка от органичен произход

50 мл

Класация на продукта по продажби
#1605 в Био Козметика
#210 в Био Козметика > Етерични и базови масла

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 7.65 лв
    Притежава свеж, смолист аромат и се използва като средна нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от лимонена трева, розмарин, лимон, лавандула, кипарис, индрише, портокал. Подходящо при акне, мазна и проблемна кожа. Регулира омазняването. Използва се в бленди срещу целулит.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.75 лв
    Студено пресовано, чисто и нерафинирано, маслото от марула (Sclerocarya birrea) е изключително стабилно, богато на витамин C и антиоксиданти, които действат като естествено „лепило” за наранените тъкани и заздравяват раните. Състои се предимно от олеинова киселина, която е отлична съставка във формулите за грижа за кожата.
  • Поръчайте Нашата цена: 38.15 лв
    Притежава екзотичен, цветен, сладък аромат. Подходящо за всеки тип кожа. Подхранва и подобрява еластичността на кожата.Повлиява добре нервно напрежение и тревожност. Афродизиак.
  • Поръчайте Нашата цена: 10.65 лв
    Етеричното масло от кипарис има пушен, смолист, балсамов аромат и се комбинира много добре с други дървесни етерични масла. Подходящо е за мазна и склонна към омазняване кожа. Може да се използва като репелент за насекоми.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност