Сирийски сапун с лаврово масло 5%

Цена: 5.85 лв (2.54 лв / 100 г)

Очаквана дата на доставка
Тип кожа
  • Суха и чувствителна кожа
Производител: Janapp
Код: SKU1370
Баркод: 828208
очакваме доставка
Брой:
-
+
5.85 лв
Добавете в желани


Описание:

Произведен от зехтин и лаврово (дафиново) масло 5%. Подходящ е за всякакъв тип кожа, включително и бебешка. Не съдържа животински мазнини, оцветители, киселини, ароматизатори, химически или синтетични производни. Подходящ е за ежедневна употреба. Не дразни човешката кожа и притежава почистващи, омекотяващи, възстановяващи кожата свойства. Използва се при псориазис и екзема.

Този сапун е автентичен продукт, който се произвежда от 8 век от н.е. в Алепо, Сирия.
Това е първият сапун в света, който унаследява традициите в производството на сапуни по подобие на финикийците. Произвежда се ръчно от зехтин и лаврово масло по стара рецепта. Зехтинът и лавровото масло се смесват и се варят до 200 градуса по Целзий, след това се добавя вода и сода каустик /извлечена от морска сол/ за процеса на сапунификация, след което сместа се излива на специални места за часове, след което сапунът се реже на калъпи и се оставя да изсъхне няколко месеца, покрива се с фина хартия, след което е готов за продажба.

Предлага се в различни разфасовки и с различно съдържание на лаврово масло. Колкото е по-голямо съдържанието на лавровото масло, толкова по-скъп е сапунът.

Съдържа:

зехтин, масло от листата на дафиново дърво, натриев хидроoксид (извлечен от морска сол), вода.
Биоразградим. Притежава почистващи и омекотяващи свойства.

 

220-230 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 5.85 лв
    Произведен от зехтин и лаврово масло (10%). Произвежда се по стара ръчна технология. Подходящ е за всякакъв тип кожа, включително и бебешка.
  • Поръчайте Нашата цена: 3.25 лв
    Сапун, направен по стара семейна рецепта в малко селце на остров Крит. Спазвайки строго и последователно традиционните методи за производство, създателите на тези сапуни от фирмата Knossos гарантират, че сапуните са с изключително качество и не съдържат химически консерванти или оцветители.
  • Поръчайте Нашата цена: 7.75 лв
    Чиста къна от района на Раджастан, Индия. Не съдържа p-phenylenediamine, метални соли, или други добавки.След боядисване с Henna косата ще остане бляскава, обемна и жива. От здравословна гледна точка Henna има подхранващо, антибактериално и противогъбично действие. Действа отлично срещу пърхот и други кожни проблеми. Производител: Mammen Exports, Индия. 100гр.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat