Пчелен прашец - био - насипен, 100 г /200 г /400 г /1 кг

Цена: 8.15 лв (8.15 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Любим продукт
 • Продукти от България
Годно до: 31-07-2024
Произход: България
Код: SKU4430
Баркод: 7246448820070
в наличност:
Брой:
-
+
8.15 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ

 


Био пчелен прашец, произход България

Био пчелен прашец, наричан още цветен пчелен прашец, представлява друг ценен продукт, приготвян от пчелите и добиван от пчелните кошери. Малките овални гранули са направени от полен, смесен с нектар, секрет от слюнчените жлези на пчелите и мед. Интересна характеристика на прашеца е, че неговият състав може силно да варира в зависимост от растенията, върху които са се отбивали пчелите, но винаги основните съставки са глюкоза, фруктоза и протеини.

Начин на употреба на Пчелен прашец:

1 с.л. пчелен прашец се разтваря във вода. При желание може да подсладете с мед. Обогатете шейкове, фрешове или мюсли. Използвайте и като декорация на различни сладкарски произведения.

Съставки:

био пчелен прашецЗдравейте! Благодарим, че избирате насипни храни и правите по-осъзнат и по-устойчив избор за околната среда.

 • 1
  Голяма част от нашите насипни храни са с биологичен произход или най-малкото не са третирани с никакви пестициди и хербициди. Това ги прави примамливи за някои видове насекоми
 • 2
  Ако в кухнята имате предвидени добре затварящи се съдове за любимите насипни, препоръчваме да ги прехвърлите от нашите хартиени опаковки, които служат основно за транспорт
 • 3
  Ако все пак забележите нещо, което ви притеснява, ние с радост ще приемем рекламацията. Молим да бъде подадена към нас не по-късно от 2 седмици от получаване на поръчката ви


За да насърчим zero waste инициативите предлагаме допълнителни 10% отстъпка, към всяка покупка със собствен съд на насипни храни, чайове, подправки и наливни душ гелове, шампоани или почистващи препарати, направена на място във всеки Зоя магазин в София. Вижте нашите магазини:

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • Поръчайте Нашата цена: 1.85 лв
  Пшеничният зародиш подобрява обмяната на веществата, засилва имунната защита на организма. Стимулира жизнеспособността. Полезен е при авитаминоза, пролетна умора, възстановяване след операция или продължително боледуване.
 • Поръчайте Нашата цена: 20.35 лв
  С характерния си тропически аромат и приятен сладък вкус, кокосовото масло e чудесна алтернатива на краве маслото както в сладки, така и в солени ястия. Когато се съхранява в хладилник е твърдо, но оставено на стайна температура придобива мека, кремообразна консистенция.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat