Пчелен восък - насипен

Пчелен восък - насипен
Пчелен восък - насипен Пчелен восък - насипен

Цена: 10.95 лв (36.50 лв / 100 г)

Код: SKU7988
в наличност:
Брой:
-
+
10.95 лв
Добавете в желани


Описание:

Жълт пчелен восък, произведен от пчели, отглеждани по стандартите на биологичното земеделие. Широко използван в козметиката, пчелният восък е важна съставка в редица продукти, тъй като придава плътност или твърдост на консистенцията, действа като натурален емулгатор и спомага за задържане на влагата в кожата.

Начин на употреба:

Използвайте за приготвяне на домашна козметика. Разтопете при температура от 61-66°C и добавете към рецептата както е указано.

Съставки (INCI):

Cera alba (пчелен восък)


Рецепта от Зоя БГ

Балсам за устни
с иланг-иланг и кокос
Какво е необходимо ?
• 1 с.л. кокосово масло
• 1 ч.л. масло от карите
• 1 ч.л. бадемово масло
• 1 ч.л. пчелен восък
• 4 к. етерично масло от иланг-иланг

Разтопете всички съставки без етеричното масло на водна баня. След като се охладят леко, прибавете етеричното масло от иланг-иланг, разбъркайте и излейте сместа в подходящо бурканче или в стара кутийка от балсам за устни. Оставете да стегне около 1 час и използвайте в рамките на 3 месеца.
 


За още рецепти и идеи разгледайте нашия блог Кукуряк.
Класация на продукта по продажби
#577 в Био Козметика
#118 в Био Козметика > Съставки за козметика

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност