Пробиотик от българско кисело мляко - био, Harmonica, 100 г

Цена: 55.95 лв (55.95 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Продукти от България
Очаквана дата на доставка
Производител: Harmonica
Код: SKU16870
Баркод: 3800218254694
очакваме доставка
Брой:
-
+
55.95 лв
Добавете в желани


Хранителна добавка био пробиотик от българско кисело мляко - млечнокисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus

Био пробиотик на прах от българско кисело мляко, съдържа щамовете на полезните млечнокисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus в концентрирана форма за лесен, бъз и вкусен прием. Пробиотикът спомага за балансирането на чревната микрофлора и храносмилателната система.

Пробиотичните бактерии са получени чрез естествена ферментация, чрез която се постига висока и качествена концентрация. След което са изсушаване при ниски температури (лиофилизирани), чрез което се запазват живи и активни.

100 г съдържат 100 милиона живи пробиотични култури

Без глутен. Без ГМО.

Начин на употреба:

Приемайте самостоятелно или разтворена в течност (вода, сок). Препоръчително е да се приема на гладно.

Препоръчителна дневна доза:

вечер преди лягане по 1 чаена лъжичка (4 g продукт) в продължение на седем дни, а след това по 1 супена лъжица (7 g продукт).

Съставки на Пробиотик от българско кисело мляко:

Lactobacillus bulgaricus LLB-186, NBIMCC 8243, LLB-187, NBIMCC 8244, LLB-190, NBIMCC 8247, Streptococcus thermophilus LST-205, NBIMCC 8253, LST-217, NBIMCC 8257

Хранителни стойности в 1 ч.л. / 1 с.л.:

(Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) ≥7.0 x 108  CFU/g – 4 g / 7g

Ако приемате лекарства, изчакайте поне 2 часа преди да приемате пробиотика. Ако сте бременна или кърмите, преди употреба се консултирайте с лека. Може да се комсумира от деца над 3 годишна възрастс, но след консултация с педиатър. Да не се превишава препоръчителната доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпни за деца места. Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките. Не използвайте ако опаковката е с нарушена цялост или липсва. Да се съхранява в хладилник от +2 до +6 градуса.

100 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat