Препарат за почистване на тоалетна с лимонена киселина, fit®, 750 мл

Цена: 5.85 лв (0.78 лв / 100 мл)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Най-продаван
Очаквана дата на доставка
Заместителен продукт
Производител: fit®
Код: SKU14996
Баркод: 4013162010714
в наличност:
Брой:
-
+
5.85 лв
Добавете в желани


Почистващ препарат за тоалетни с биоразградими съставки

Натурален препарат за тоалетна за безкомпромисно почистване. Обогатен с лимонена киселина за по-оптимална почистваща сила и с по-дълготраен ефект. С повърхностно активни вещества на растителна основа от захарно цвекло и/или царевично нишесте. Изпитайте икономичната и лесно разградимa формула без да се притеснявате за въздействието ѝ върху околната среда. Препаратът не е подходящ за мраморни и киселинно-чувствителни повърхности.

• Веган.
• Без съдържание на микропластмаса.
• Произведен в Германия по немски стандарт.
• Сертифициран от Ecolabel EU.
• Опаковка от 100% рециклирана пластмаса.

Начин на употреба:

С помощта  на специалния накрайник разнесете препарата по цялата вътрешна  повърхност на тоалетната чиния. Оставете да подейства и отмийте с вода от казанчето. За оптимален ефект използвайте и почистваща четка.

Съставки:

< 5% нейонни повърхностно активни вещества, парфюм.

Внимание:

Съхранявайте на места недостъпни за деца! При контакт с очите: Промийте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива. Продължете да отмивате. При продължително дразнене на очите: Потърсете медицински съвет/помощ. Носете опаковката.

750 мл

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • Поръчайте Нашата цена: 4.00 лв
  Натурален течен препарат за миене на чинии с повърхностно активни вещества на растителна основа от захарно цвекло и царевично нишесте. Много икономична и лесно биоразградима формула, която притежава мощно почистващо действие, а същевременно е нежна към ръцете.
 • Поръчайте Нашата цена: 6.25 лв
  Почистващ препарат за баня, който е щадящ към околната среда, тъй като е направен с лесно разградими съставки. Силата на лимонена киселина в комбинация със захарни повърхностно активни вещества от зърно и захарно цвекло премахва без усилие петна от варовик и вода от различни повърхности в банята.
 • Поръчайте Нашата цена: 12.65 лв
  Натурално и ефикасно средство за почистване на душове, душ-кабини, плочки и други повърхности, подсилено със сапонин и натриев глюконат за гарантирана чистота без допълнително натрупване на сапунена пяна.
 • Поръчайте Нашата цена: 5.85 лв
  Почистващ препарат с оцет. Естествената почистваща сила на оцета е все по-широко застъпен почистващ агент, който е подходяща за всякакви повърхности, които могат да бъдат почистени с влажна кърпа, като подови настилки, плочки, керамика, стъкло или пластмаса.
 • Поръчайте Нашата цена: 8.75 лв
  Препарат за почистване на банята в удобна бутилка с пулверизатор. Подходящ за стъкло, керамика, плексиглас, хром и повечето непорести повърхности. Просто напръскайте, изчакайте около половин минута и избършете. Не се препоръчва за употреба върху позлатени предмети. При редовна употреба спира натрупването на котлен камък.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat