Прах за бяло пране и бебешки дрешки - 850 г

Цена: 14.05 лв (1.65 лв / 100 г)

Вид
  • За пране
  • Прах за пране
  • За бяло пране
  • За бебета
Производител: Tierra Verde
Код: SKU12620
Баркод: 3800500916026
в наличност:
Брой:
-
+
14.05 лв
Добавете в желани


Ефективен и икономичен прах за пране подходящ за бели и цветни тъкани

Прахът за бяло пране и бебешки дрешки е с иновативна, много ефективна формула с избелващо и антимикробно действие. Подходящ за бели и цветни тъкани с устойчиви цветове. Изключително икономичен продукт 850 г = 56 пранета. За пране на спално бельо, детски дрешки и текстилни пелени от естествени и смесени тъкани. Препаратът е тестван за поносимост върху кожата и се приема добре и от деца до 3 години. Не съдържа парфюми. Одобрен от веган обществото. Не е тестван върху животни. Без съдържание на нефтени деривати, хлор, оптични избелители, синтетични ензими, парфюм и багрила.

Начин на употреба:

Използвайте 15 грама прах (около 1 пълни супени лъжици) за едно пране (4-5 кг). Aко материите позволяват, перете на минимум 40ºC (за по-лесно разтваряне на пот, мазнини и др.). За твърда вода може да използвате омекотител за вода или да удвояите дозата на праха. При петна е желателно да се обработят засегнатите участъци със сапун или препарат за петна. При силно замърсяване може да удвоите дозата на праха или предварително да накисванете прането, като разтворите 1-2 супени лъжици прах за избелване и премахване на петна с активен кислород в топла вода и оставите да кисне една нощ.

Състав:

>30% натриев карбонат, 5-15% натриев перкарбонат, 5-15% силикат, 5-15% натриев бикарбонат (сода бикарбонат), тринатриев цитрат, <5% био сапунени орехчета на прах, прах от маслинен сапун (сапун от маслинено масло, натриев хлорид).

850 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност