Нудълите вермичели са направени от кафяв ориз - много тънки и с приятен аромат.
Този тип нудъли, които не съдържат пшеница и глутен, служат отлично при приготвянето на много видове топли и студени азиатски ястия като супи, салати и ястия на тиган.
Подходящи за вегетарианци, при хора алергични към глутена, за приготвяне на ястия от макробиотичната кухня, както и за ястия с нисък гликемичен индекс. Произведени във фабрика, където не присъства пшеница.
Съставки:
Органичен кафяв ориз от справедлива търговия (88%), органично царевично нишесте, органично картофено нишесте, вода.
Начин на употреба:
Сложете нудълите в тенджера с почти завряла вода, оставете да заври и намалете до средна температура. Оставете за 4-5 минути, изцедете и охладете със студена вода.
Хранителна стойност за 1 порция (55гр):
Енергия - 824 kJ / 197 kcal
Мазнини – 1 гр
от които наситени - 0.2 гр
Въглехидрати – 43 гр
от които захари <1 гр
Белтъчини – 5 гр
Сол – 0 гр
Порции в пакет: 4.5
250 г