Морска сол - фина - 300г

Цена: 2.75 лв (0.92 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Мъничета
Заместителен продукт
Производител: ZoyaBG ®
Годно до: 22-06-2024
Произход: Италия
Код: SKU8427
Баркод: 3800231695368
в наличност:
Брой:
-
+
2.75 лв
Добавете в желани

Предлагаме всички продукти с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин": 2.90 лв

Описание:

Морската сол се извлича с изпаряване на водата от моретата, океаните или солените езера. Модерното производство е концентрирано почти изцяло в Средиземноморието и няколко други области с топъл и сух климат. Подобно на минералната, морска сол се добива още от праисторически времена. Счита се, че заради по-различната, „хрускава“ текстура от тази на обикновената трапезна, морската сол осигурява по-богато усещане за вкусовите рецептори. Включена в ястие, тя влияе на крайния резултат заради естествено запазеното минерално съдържание и различната си разтворимост.

Съставки:

Морска сол 
/Египет/Италия

300 гр

Класация на продукта по продажби
#840 в Био и натурални храни

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 1.85 лв
    Хималайската сол e естествена каменна сол, добивана от мини в Пакистан. Тя е нерафинирана, като цветът й може да варира от бял до розов или червеникав, в зависимост от съдържанието на желязо. Тъй като е натурален продукт, цветът и солеността на хималайската сол от различни партиди могат да се различават.
  • Поръчайте Нашата цена: 20.35 лв
    С характерния си тропически аромат и приятен сладък вкус, кокосовото масло e чудесна алтернатива на краве маслото както в сладки, така и в солени ястия. Когато се съхранява в хладилник е твърдо, но оставено на стайна температура придобива мека, кремообразна консистенция.
  • Поръчайте Нашата цена: 3.65 лв
    Бяла сол от защитената лагуна Месолонги, Гърция. Известна е, че може да поеме ароматите на морските водорасли и на билките и да ги задържи. Можете да си приготвите различни комбинации от сол и подправки.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat