Мисо паста от соя - био, Lima, 300 г

Цена: 17.85 лв (5.95 лв / 100 г)

Очаквана дата на доставка
Производител: Lima
Годно до: 01-06-2025
Произход: Германия
Код: SKU18461
Баркод: 5411788041256
в наличност:
Брой:
-
+
17.85 лв
Добавете в желани


Тъмна паста от 65% био ферментирали соеви зърна и ечемичено брашно

Мисо е ферментирала соева паста, която е известна в Далечния изток от 1300 години, заради кулинарните си качества и благоприятното си въздействие върху здравето. Hatcho Miso, което се получава след изключително дълъг процес на ферментация - 24 до 30 месеца, е продукт с висока хранителна стойност. Подходяща за сосове, пастети, ястия, супи и нудъли - разтворете в малко вода като кубче зеленчуков бульон. Може да замести солта. Веган. Непастьоризиран продукт.

Мисото е основна съставка в много японски традиционни ястия. То може да се различава много по вкус, това се дължи на продукти добавяни по време на ферментацията. Съществуват различни видове според вкуса и вложените продукти – солено, сладко, земно, плодово, ароматно и т.н

Хранителна стойност за 100 g:

Енергийна стойност - 1029 kJ / 247 kcal;
Мазнини 12 g,
от които наситени 2.1 g;
Въглехидрати 7.3 g,
от които захари 0.8 g;
Фибри 8.8 g;
Белтъчини 23 g;
Сол 8.8 g.

Съставки на Мисо паста от соя - био:

соя* 65%, вода, морска сол, печено ечемичено брашно*, коджи Aspergillus oryzae.
*съставки от биологично земеделие.
След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до няколко месеца.

300 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat