Микс от покълнали семена и пробиотици 'Oracle' - био, Ancestral Superfoods, 10 г

Цена: 2.50 лв (25.00 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
  • Made in България
Вид
  • Протеинови миксове
Цена при поръчка на 10+ броя: 2.45 лв
-2%
Производител: Ancestral Superfoods
Годно до: 24-01-2022
Произход: Европа
Код: SKU10327
Баркод: 3800500822105
в наличност:
Брой:
-
+
2.50 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГФормула за подпомагане на когнитивните способности на мозъка в удобно саше

Oracle съдържа комбинация от биологични, покълнали и ферментирали семена, съдържаща лесноусвоими хранителни вещества; обогатена с пробиотици и биологични плодове на прах. Това е специално разработена формула за подпомагане на когнитивните и ментални способности на мозъка. Продукт богат на минерали и баластни вещества; с алкално-киселинен баланс. В саше за удобно определяне на дневните дози.

Оракулите са били свещени пророци в древните общества. Те са били проводници на божественото на земята и посредници между физическата и духовна сфера. Те са притежавали и голяма канализираща и умствена сила. Нашето желание е да култивираме тези качества и способности и да ги видоизменим, за да подсилим умствените и психически сили на съвременния човек.

Проектът „Ансестрал Суперфудс“ е съвременен поглед към здравословен начин на живот и хранене, съобразен с познанията, завещани ни от нашите предци. Разработени чрез иновативни технологии, продуктите съдържат покълнали, ферментирали, алкализиращи и пробиотични храни. Високото съдържание на ензими, витамини, минерали и пробиотични култури, подпомага оптималното функциониране на имунната и нервна система. Основни съставки от този комплекс са покълнали семена, подбрани комбинации от диворастящи плодове и пробиотици.

Начин на употреба:

Добавете 1 саше към предпочитана от вас напитка (например мляко, в т.ч. ядково, смути, сок), плод според сезона, блендирайте и се насладете на вкусен шейк за успешно начало на деня!
Препоръчителна доза - 1 саше на ден.

Рецепта от създателите на Ancestral Superfoods:

- 1 с.л. Оракул
- 100-150g плодове (банани и киви)
- 700ml течност (фреш, соева или оризова напитка)
Разбийте добре с блендер и се насладете.

Съставки:

Микс от покълнали и ферментирали семена, зърнени и бобови култури на прах (83,9%): покълнали и ферментирали трици от кафяв ориз*, покълнали и ферментирали трици от коноп*, покълнали трици от златно просо*, покълнали трици от златен лен*, покълнало тиквено семе*, сушени плодове на прах*:(арония, ябълка и шипка), земна ябълка*, коприва на прах*, пробиотичен комплекс (щамове лактобацилус и бифидобактериум бифидум), суха деактивирана мая*, екстракт от лимон*
* от биологично земеделие

10 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност