Масло от репей - наливно

Цена: 1.85 лв

Произход: Обединено кралство
Код: SKU10106
в наличност:
Брой:
-
+
1.85 лв
Добавете в желани


Описание:

Маслото от репей представлява извлек на корени от репей в слънчогледово масло. Широко използвано в грижата за косата, маслото от репей стимулира растежа, подхранва косъма и спомага за регулиране на омазняването на скалпа. Прави косата мека и лъскава. Подходящо за всеки тип коса.

Начин на употреба:

Нанесете в корените на косата и масажирайте нежно. Увийте около косата си затоплена хавлиена кърпа и оставете да действа няколко часа или цяла вечер. Измийте с мек шампоан.

Рецепта от Зоя БГ

Маска за коса против косопад
Какво е необходимо ?
20 мл масло от репей
20 мл масло от бадем
10 мл рициново масло
10 к. етерично масло от розмарин
10 к. етерично масло от кедър

Смесете базовите масла в 50 мл стъклено шише с капкомер.Добавете етеричните масла. Затворете и разклатете добре. Втрийте добре в корените, а при нужда и по дължината на косата. Оставете маслото за около 30 минути. Отмийте с шампоан против косопад.
 


За още рецепти и идеи разгледайте нашия блог Кукуряк.

Съставки (INCI):

Arctium Lappa Root Extract & Helianthus Annuus Seed Oil

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 9.35 лв
    Рафинирано масло, приготвено от бадеми, отгледани в Испания. Подходящо както за козметична, така и за кулинарна употреба. Поради високото си съдържание на витамин Е, неговото действие се изразява в поддържане на естествената влага в кожата и косъма. Тъй като попива бързо и без да оставя мазен филм, бадемовото масло е подходящо за всеки тип кожа.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.75 лв
    Богат комплекс от активни съставки, интензивно възстановяват здравата структура на косъма. Поддържа микроциркулацията в горния слой на кожата на главата. Подхранва корените и стимулира растежа на косъма. Съдържа лечебни растителни екстракти, богати на активни вещества (протеини, аминокиселини, микроелементи и др.), които са от изключително значение за тонизиране на епителните клетки, кръвоснабдяването на кожата и подхранването на космения фоликул. Спира косопада, отстранява пърхота и прекомерното омазняване.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.85 лв
    Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност