Масло от невен - 15/50 мл

Цена: 8.35 лв (55.67 лв / 100 мл)

Производител: Zoya Goes Pretty ®
Код: SKU7105
в наличност:
Брой:
-
+
8.35 лв
Добавете в желани


Описание:

Био сертификат на продукта може да изтеглите от ТУК.

 

Маслото от невен представлява 20% извлек на био цветове невен в био слънчогледово масло. Известно с успокояващите си свойства, маслото е подходящо за подхранване на суха, чувствителна кожа, след излагане на слънце или вятър. Добавено към маски за коса, може да се отрази добре на сух или раздразнен скалп.

Употреба:

Нанесете върху сухи или проблемни участъци на кожата. Използвайте като масло за лице, бебешко олио или като основа за мехлеми, балсами и друга домашна козметика.

Рецепта от Зоя БГ

Микс след ухапване от комари
Какво е необходимо?
5 мл маслен извлек от невен
5 мл маслен извлек от жълт кантарион
4 капки етерично масло от лавандула
3 капки етерично масло от чаено дърво
1 капка етерично масло от лютива мента

Успокоява сърбежа и възпалението на ухапаното място. За деца под 2 години използвайте само 3 капки лавандулово масло в 10 мл масло от невен или карите.
 

За още рецепти и идеи разгледайте нашия блог Кукуряк.

Съставки (INCI):

Calendula officinalis flowers*, Helianthus annuus seed oil*
* съставка от органичен произход

15 / 50 мл

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 14.75 лв
    Витамин Е (токоферол). Използва се основно като антиоксидант и предпазва от гранясване. Не съдържа ГМО съставки.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.50 лв
    Българско лавандулово масло, получено след парна дестилация на свежи цветчета от Lavandula Angustifolia. Поради характерните климатични условия и качество на почвата, в България се произвежда едно от най-качествените лавандулови масла в света. Това е и една от причините, в момента България да е най-големият производител на лавандула в света.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.35 лв
    Рафинирано масло, приготвено от бадеми, отгледани в Испания. Подходящо както за козметична, така и за кулинарна употреба. Поради високото си съдържание на витамин Е, неговото действие се изразява в поддържане на естествената влага в кожата и косъма. Тъй като попива бързо и без да оставя мазен филм, бадемовото масло е подходящо за всеки тип кожа.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.15 лв
    Притежава свеж, цитрусов аромат. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, мащерка, жасмин, роза, тамян, ванилия, карамфил, индрише. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Използва се в бленди при целулит.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност