Масло от лешник - био - наливно

Цена: 9.15 лв

Код: SKU10649
в наличност:
Брой:
-
+
9.15 лв
Добавете в желани


Описание:

Органично студено пресовано масло от лешникови ядки. Получава се чрез пресоване на ядивните ядки на леската (Corylus Avellana). Лешниковото масло може да се използва в продукти за грижа за кожата и косата, както и за грим. То е натурално стягащо средство, което не съдържа спирт и затова обикновено не предизвиква раздразнение дори при чувствителна кожа. Спомага за увеличаване на влагата в най-външния слой на кожата. Освен хидратиране, то спомага и за подобрена еластичност на кожата, като й придава стегнат вид.

Употреба:

Може да нанасяте маслото от лешник самостоятелно или да го комбинирате с други масла. Може и да го използвате като база за домашни лосиони и кремове.

Почистване на лицето:

Винаги правете тест за чувствителност, когато използвате ново масло на кожата. Ако маслото е преминало теста, можете да го нанесете - покрийте лицето с гореща влажна хавлиена кърпа за около 20 секунди. Махнете кърпата и втрийте около 1/2 чаена лъжичка лешниково масло в кожата. Оставете го за около 30 секунди и изтрийте внимателно с гореща влажна кърпа. Тази процедура почиства лицето и сваля повечето видове грим. Може да използвате лешниковото масло по подобие на другите почистващи средства - сутрин или вечер, или и сутрин, и вечер. Ако го използвате вечер, нанасяйте маслото преди нощния крем.

Съставки (INCI):

Corylus Avellana Seed Oil* (масло от лешникови ядки)
* съставка от органично земеделие

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 2.95 лв
    Шишенце, направено от стъкло в тъмен кафяв цвят. Удобната рол-он приставка е приложима за лесното и бързо нанасяне на приготвени в домашни условия козметични рецепти от масла, които са в естествена течна форма.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.35 лв
    Рафинирано масло, приготвено от бадеми, отгледани в Испания. Подходящо както за козметична, така и за кулинарна употреба. Поради високото си съдържание на витамин Е, неговото действие се изразява в поддържане на естествената влага в кожата и косъма. Тъй като попива бързо и без да оставя мазен филм, бадемовото масло е подходящо за всеки тип кожа.
  • очакваме Нашата цена: 9.55 лв
    Притежава пикантен, тревист, мускусен аромат и се използва като базова нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, здравец, сандалово дърво, роза, индрише. Подходящо за всеки тип кожа. Афродизиак.
  • Поръчайте Нашата цена: 2.95 лв
    Стъклено рол он шишенце, побиращо 10 мл. Подходящо е за парфюмни бленди с етерични масла или за масла и серуми за околоочен контур.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.90 лв
    Натурален консервант, който съхранява приготвената от Вас козметика, която съдържа водна фаза (продукти за коса, кремове, лосиони, тоник, шампоани, душгелове и др.). Има широк спектър на действие и е ефикасен против растеж на бактерии, гъбички и дрожди, мухъли в козметични продукти, съдържащи вода.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност