Масло от карите с алое - насипно, 100 г /200 г /500 г /1 кг

Цена: 5.85 лв (5.85 лв / 100 г)

Годно до: 31-07-2022
Код: SKU14598
Баркод: 71401029563104
в наличност:
Брой:
-
+
5.85 лв
Добавете в желани


Био карите, смесено с екстракт от алое в кокосово масло - за хидратиране и омекотяване

Студено пресовано био масло от карите (ший) с екстракт от алое вера във фракционирано кокосово масло. Комбинирахме хидратиращите свойства на маслото от карите с успокояващото действие на алоето и кокосовото масло. Добавихме и витамин Е за разкош и антиоксидантно действие и получихме нежна смес, подходяща за суха, увредена и жадна кожа. Маслото може да се използва също за кожата на лицето, освен за тяло. Омекотява и хидратира. Използвайте за третиране на стрии, както и за успокояване и овлажняване на деликатна бебешка кожа. Подпомага зарастването на белези и успокоява слънчеви изгаряния. Комбинацията от карите и алое в кокосово масло е подходяща и като маска за увредена коса.

Начин на употреба:

Директно на кожата - втрийте малко количество от маслото на почистена кожа.
 Директно втрийте в скалпа и по дължината на косата. Оставете за около 30 минути и отмийте с шампоан.
 Използвайте като основа за домашно произведени козметични продукти, за придаване на допълнителни овлажняващи свойства.

Съставки (INCI):

Butyrospermum parkii butter* (масло от карите), Caprylic/ capric triglyceride (фракционирано кокосово масло), Aloe barbadensis leaf extract (екстракт от алое), Тocopherol, Helianthus Annuus seed oil (токофероли от соево масло смесени със слънчогледово масло)
* органична съставка

Здравейте! Благодарим, че избирате насипни храни и правите по-осъзнат и по-устойчив избор за околната среда.

  • 1
    Голяма част от нашите насипни храни са с биологичен произход или най-малкото не са третирани с никакви пестициди и хербициди. Това ги прави примамливи за някои видове насекоми
  • 2
    Ако в кухнята имате предвидени добре затварящи се съдове за любимите насипни, препоръчваме да ги прехвърлите от нашите хартиени опаковки, които служат основно за транспорт
  • 3
    Ако все пак забележите нещо, което ви притеснява, ние с радост ще приемем рекламацията. Молим да бъде подадена към нас не по-късно от 2 седмици от получаване на поръчката ви

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 5.85 лв
    Жълт пчелен восък, филтриран и пречистен във вода. Придава плътност или твърдост на консистенцията на козметични продукти, действа като натурален емулгатор и спомага за задържане на влагата в кожата.
  • Поръчайте Нашата цена: 14.75 лв
    Витамин Е (токоферол). Използва се основно като антиоксидант и предпазва от гранясване. Не съдържа ГМО съставки.
  • Поръчайте Нашата цена: 21.15 лв
    С характерния си тропически аромат и приятен сладък вкус, кокосовото масло e чудесна алтернатива на краве маслото както в сладки, така и в солени ястия. Когато се съхранява в хладилник е твърдо, но оставено на стайна температура придобива мека, кремообразна консистенция.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.35 лв
    Рафинирано масло, приготвено от бадеми, отгледани в Испания. Подходящо както за козметична, така и за кулинарна употреба. Поради високото си съдържание на витамин Е, неговото действие се изразява в поддържане на естествената влага в кожата и косъма. Тъй като попива бързо и без да оставя мазен филм, бадемовото масло е подходящо за всеки тип кожа.
  • Поръчайте Нашата цена: 0.55 лв
    За съхранение и удобно пренасяне на малки количества масла, кремове, сушени билки и други козметични продукти.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat