Магнезиеви соли, ZoyaBG ®, 200 г

Цена: 4.65 лв (2.33 лв / 100 г)

Производител: ZoyaBG ®
Годно до: 28-02-2022
Произход: Обединено кралство
Код: SKU13776
Баркод: 54675012483
в наличност:
Брой:
-
+
4.65 лв
Добавете в желани

Предлагаме всички продукти с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин": 4.89 лв

Магнезиев флейк

Магнезиевите соли имат мазна на пипане текстура и играят важна роля, когато става въпрос за здравината на скелета, нормалното функциониране на мускулите, производството на енергия в тялото и способността на организма за детоксикация. Флейкът от магнезий притежават изключително успокояващо и отпускащо действие, тъй като спомага за релаксирането на мускулите, както и допринася за пълноценен, носещ истинска почивка сън. Ваната с магнезиеви соли за цялото тяло или само за стъпалата подхранва всяка клетка и ефективно задоволяват магнезиевите дефицити в организма до 5 пъти по-бързо в сравнение с приема на хранителни добавки под формата на таблетки или капсули.

Начин на употреба:

За възрастни:

Вана за цялото тяло: Разтворете 1 чаена чаша магнезиеви соли (приблизително 200 г) във вана с топла вода с температура около 37оС. Потопете се и се отпуснете за 20 минути. Взимайте вана 1-2 пъти седмично преди сън.

За накисване на стъпалата: Разтворете 1 чаена чаша магнезиеви соли (приблизително 200 г) в съд с 5 литра вода с температура 37оС. Натопете стъпалата и се отпуснете за 20 минути.

Само за външна употреба.

Съставки (INCI):

Magnesium Chloride Hexahydrate.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност