Магнезиеви соли (флейк) - 1 кг

Цена: 25.15 лв (2.52 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Любим продукт
 • Най-продаван
Очаквана дата на доставка
Производител: Westlab
Годно до: 12 месеца след отваряне
Произход: Обединено кралство
Код: SKU12243
Баркод: 5060209112893
в наличност:
Брой:
-
+
25.15 лв
Добавете в желани


Магнезий за трансдермални минерални вани на ходила и цялото тяло

100% натурални висококачествени Zechstein магнезиеви соли за отпускане на тялото и ума от стрес. Езерото Цехщайн се намира в северозападна Европа на дълбочина 1600 метра. То е източник на най-чистия натурален магнезий в света и съществува от повече от 250 милиона години. Чистите натурални соли без добавки са отличен избор за трансдермални минерални вани. Подпомагат правилния сън.

Магнезий за вътрешен прием може да видите тук Магнезий капсули

Употреба:

За възрастни. Разтворете 1-4 чаши (около 250 г - 1 кг) от магнезиевия флейк във вана с топла вода 37-39˚С. Отпуснете се във ваната за 20 минути, 1-2 пъти седмично.
За киснене на ходила: разтворете 1 - 2 чаши (около 250 - 500 г) флейк в 5 л топла вода на около 37˚С. Натопете ходилата за 20 минути.

Моля, прочетете преди употреба!

Само за външна употреба. Консултирайте се със специалист преди употреба, ако имате заболяване, приемате медикаменти, бременна сте, кърмите или имате много чувствителна кожа. Не използвайте на разранена кожа. Избягвайте контакт с очите. Ако се появи раздразнение по кожата, изплакнете с вода. Ако дразненето продължи, потърсете лекарска помощ. Пазете от деца. Съхранение: запечатано, на сухо и хладно - солите се втечняват при контакт с влага. Цветът и текстурата на този натурален продукт може да варират.

Съставки (INCI):

Magnesium Chloride (като Magnesium Chloride Hexahydrate)

1 кг

Други продукти, които биха ви заинтригували

 • Поръчайте Нашата цена: 3.75 лв
  Магнезиевите соли, познати също като магнезиев флейк, имат изключително успокояващо и отпускащо действие, тъй като спомагат за релаксирането на мускулите и за пълноценен, носещ истинска почивка сън. Вземането на вана с магнезиеви соли е също така и ефективен начин човек да повиши нивото на магнезия в организма си.
 • Поръчайте Нашата цена: 5.85 лв
  Флейкът от магнезий притежават изключително успокояващо и отпускащо действие и допринася за пълноценен сън. Магнезий за вътрешен прием може да видите тук Магнезий от морски соли
 • Поръчайте Нашата цена: 4.85 лв
  Английската сол (Epsom Salts) предлага множество ползи и разнообразни приложения както в бита, така и в градинарството и козметиката. Английската сол е минерално съединение на магнезия (магнезиев сулфат) с характерен горчив вкус, поради което се среща и с наименованието горчива сол.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat