Магнезиеви соли (флейк) - отпускащи - 1 кг

Цена: 19.25 лв (1.93 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Производител: Westlab
Код: SKU12243
в наличност:
Брой:
-
+
19.25 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГОписание:

100% натурални висококачествени Zechstein магнезиеви соли за отпускане на тялото и ума от стрес. Езерото Цехщайн се намира в северозападна Европа на дълбочина 1600 метра. То е източник на най-чистия натурален магнезий в света и съществува от повече от 250 милиона години. Чистите натурални соли без добавки са отличен избор за трансдермални минерални вани. Подпомагат правилния сън.

Употреба:

За възрастни. Разтворете 1-4 чаши (около 250 г - 1 кг) от магнезиевия флейк във вана с топла вода 37˚С. Отпуснете се във ваната за 20 минути, 1-2 пъти седмично. При бременност използвайте 1-2 чаши (около 250 - 500 г) и се уверете, че водата е с температура около 36˚С и не е по-висока от нормалната телесна температура.
За киснене на ходила: разтворете 1 - 2 чаши (около 250 - 500 г) флейк в 5 л топла вода на около 37˚С. Натопете ходилата за 20 минути. При бременност използвайте максимум 250 г за вана за ходила.

Моля, прочетете преди употреба!

Само за външна употреба. Консултирайте се със специалист преди употреба, ако имате заболяване, приемате медикаменти или имате много чувствителна кожа. Не използвайте на разранена кожа. Избягвайте контакт с очите. Ако се появи раздразнение по кожата, изплакнете с вода. Ако дразненето продължи, потърсете лекарска помощ. Пазете от деца. Съхранение: запечатано, на сухо и хладно. Цветът и текстурата на този натурален продукт може да варират.

Съставки (INCI):

Magnesium Chloride (като Magnesium Chloride Hexahydrate)

1 кг

Класация на продукта по продажби
#1171 в Био Козметика
#177 в Био Козметика > Съставки за козметика

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност