Магнезиеви соли - насипни

Цена: 3.15 лв (31.50 лв / 1 кг)

Произход: Германия
Код: SKU9585
в наличност:
Брой:
-
+
3.15 лв
Добавете в желани


Описание:

* Отпускащ
* Помага за успокояване и разтоварване от стреса - на тялото и ума.
* Спомага за правилен сън.
* Отличен избор за минерални бани и снабдяване с минерали през кожата.

Магнезиевите соли, познати също като магнезиев флейк, имат изключително успокояващо и отпускащо действие, тъй като спомагат за релаксирането на мускулите и за пълноценен, носещ истинска почивка сън. Вземането на вана с магнезиеви соли е също така и ефективен начин човек да повиши нивото на магнезия в организма си. Счита се, че около 80% от хората изпитват недостиг на магнезий, който е важен минерал, участващ в 300 процеса в тялото. Мускулни крампи, непълноценен сън, "играещи" очи, раздразнителност, безпокойство и тревожност са все обичайни признаци, които сигнализират, че е възможно да имаме недостиг на магнезий.

С уникална мазна на пипане текстура, успокояващите соли са подходящи за ползване дори при чувствителна или раздразнителна кожа. Отпуснете се и оставете солите да подействат за около 20 минути.

Нашият магнезиев хлорид, добит от залежи в Северна Холандия от древното морско дъно на пресъхналото море Zechstein. Естествено филтриран и натрупван в продължение на повече от 250 милиона години, това е най-чистият и добър източник на магнезий, напълно защитен от замърсявания, причинени от човешка намеса.

Употреба:

За възрастни: Разтворете 1-4 чаши магнезиеви соли (приблизително 250 гр-1 кг) във вана с топла вода с температура около 37°C. Потопете се и се отпуснете за 20 минути 1-2 пъти седмично.

За деца над 3 години: Разтворете до 1 чаша магнезиеви соли (приблизително 250 гр) във вана с топла вода с температура около 37°C. Потопете се и се отпуснете за 20 минути 1-2 пъти седмично преди лягане.

При бременност: Използвайте 1-2 чаши магнезиеви соли (250-500 гр) и се уверете, че водата във ваната е около 36°C и не надвишава нормалната телесна температура.

За накисване на стъпалата: Разтворете 1-2 чаши магнезиеви соли (приблизително 250 гр-500 гр) в съд с 5 литра вода с температура 37°C. Натопете стъпалата и се отпуснете за 20 минути. При бременност: използвайте максимум 250 гр за съд с 5 литра вода.

Съставки:

Магнезиев хлорид (Magnesium Chloride Hexahydrate)

Произведено в:

Великобритания

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 21.15 лв
    С характерния си тропически аромат и приятен сладък вкус, кокосовото масло e чудесна алтернатива на краве маслото както в сладки, така и в солени ястия. Когато се съхранява в хладилник е твърдо, но оставено на стайна температура придобива мека, кремообразна консистенция.
  • Поръчайте Нашата цена: 2.95 лв
    Шишенце, направено от стъкло в тъмен кафяв цвят. Удобната рол-он приставка е приложима за лесното и бързо нанасяне на приготвени в домашни условия козметични рецепти от масла, които са в естествена течна форма.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.55 лв
    Бадемовото масло има богат мастнокиселинен състав и е подходящо за всички типове кожа. С изключително леката си текстура, то попива бързо и успокоява, като същевременно подхранва и заглажда фините линии.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност