Корейски женшен (panax ginseng) - био - 60 г

Цена: € 13.45 (€ 22.42 / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Производител: ZoyaBG ®
Произход: Китай
Код: SKU2187
Баркод: 3800231692978
в наличност:
Брой:
-
+
€ 13.45
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГОписание:

Био сертификат може да изтеглите от ТУК (изисква Adobe PDF Reader).

Корейският женшен, познат още като "азиатски женшен", "истински женшен" и "Panax" вирее в Корея, североизточен Китай и източен Сибир. Не трябва да се бърка със сибирския женшен, макар и двете растения да имат подобно ободряващо действие, всъщност са съвсем различни ботанически. Счита се, че оказва общо стимулиращо действие върху организма и се използва като хранителна добавка.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1/2 ч.л. (1-2 гр.) на ден, разпределена в 3 приема. Може да се добави във вода, фреш или шейк. Да не се приема от хора с хипертония, диабет и проблеми с кръвната захар, както и от хора, страдащи от безсъние и тревожност. Не комбинирайте с кофеин, тъй като съществува риск от свръхстимулиране на организм и стомашно-чревно разстройство.

Съставки:

Корейски женшен на от биологичен произход

60 г

Класация на продукта по продажби
#110 в Супер храни
#229 в Хранителни добавки

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • очакваме Нашата цена: € 4.65

    Гинко билоба е широколистно дърво, което произлиза от Китай, високо ценено в традиционната китайска медицина от хилядолетия. Днес листата му се използват като хранителна добавка по цял свят.

  • Поръчайте Нашата цена: € 7.35
    В китайската народна медицина и даоистката традиция, коренът от фалопия е високо ценен, тъй като се е смятало, че възвръща младежката сила и тонус. За да се подсили благотворното му влияние, нашето Фо-Ти е приготвено чрез попарване на корена във вода от черен боб и след това е изсушено и смляно на прах.
  • Поръчайте Нашата цена: € 8.75
    Растението гуарана вирее в Амазонските тропичeски гори и е обект на култ от местните племена от векове насам. Ценено е главно заради семената си, чиято активна съставка гуаранин e идентична по химичен състав с кофеина, като количеството й два пъти повече, отколкото в кафените зърна.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност