Комплект восъчни кърпи за съхранение Wrap Around

Цена: 21.55 лв (21.55 лв / 1 бр)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Продукти от България
Код: SKU11775
в наличност:
Брой:
-
+
21.55 лв
Добавете в желани


Описание:

Восъчните кърпи са подходящи за съхранение на всякакви плодове и зеленчуци, сирене и кашкавал, хляб, пресни билки, както ядки и сандвичи за навън. Не се препоръчват за сурово месо. Наличието на смола ги прави лесно моделируеми около купи, тави и чинии, маслото от жожоба удължава техния живот и не гранясва, а восъкът е антибактериален. За разлика от боровата смола, дамарът не е регистриран алерген и за неговото добиване не се изсичат гори.

Wrap Around - идея, зад която стоят двама души в борбата срещу прекомерната употреба на пластмаса, решили да разработят и предложат на българския пазар алтернатива на стреч фолиото в кухнята и пластмасовите опаковки за навън, но за многократна употреба.

За правилна поддръжка на восъчните опаковки съветваме те да се мият със студена вода, след което да се оставят да изсъхнат, без да се мачкат. Да не се излагат на много силна пряка слънчева светлина. Могат да бъдат съхранявани както на стайна температура, така и в хладилник. Във фризер издържат няколко седмици.

Състав:

100% памук, пчелен восък, смола дамар, масло от жожоба.

Размери:

20х20, 30х30 и 40х40 см

1 комплект / 3 броя кърпи

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat